Yöpöydät

Yöpöydän ansiosta makuuhuone on helppo pitää järjestyksessä ja tyylikkäänä aamuin illoin. Tutustu monipuolisiin vaihtoehtoihimme!

Lue lisää
Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Näytetään tulokset (13 kpl)

Yöpöytä viimeistelee sisustuksen

Yöpöydät viimeistelevät makuuhuoneen sisustuksen! Yöpöytä on paitsi kaunis myös käytännöllinen, sillä laatikollisen yöpöydän sisälle saa ujutettua niin voiteet, korut, kirjat kuin vaikkapa akkujen laturit ja muut tarpeelliset pikkutavarat.

Yöpöydän päälle voi etsiä sisustukseen sopivan valaisimen ja sisustaa makuuhuone kauniiksi kokonaisuudeksi.

Suomalaisten suosimat yöpöydät on tyypillisesti valmistettu puusta, sillä puu materiaalina on meille tuttu ja turvallinen ja miksipä ei – puinen yöpöytä tuo makuuhuoneeseen lämpöä ja tunnelmaa samalla, kun se palvelee lehtien, kirjojen, silmälasien ja muiden pikkuesineiden säilytyspaikkana öisin.

Useimmissa yöpöydissä on erillinen laatikko sekä yksittäinen hylly. Yöpöydän valinnassa kannattaa miettiä helppohoitoisuutta, ja esimerkiksi korkeilla jaloilla varustetun yöpöydän alta on helppo imuroida makuuhuoneen pölyt pois.

Yöpöydät nopealla toimituksella parhailta brändeiltä

Tutustu Kruunukalusteen verkkokaupan valikoimaan ja valitse kotiisi sopiva yöpöytä helposti netistä. Valikoimissamme on pöytiä sekä suoraan varastosta että tilaustuotteina hieman pidemmällä toimitusajalla. Kaikki varastotuotteet pikaisella, 3–7 arkipäivän toimitusajalla löytyvät täältä.

Verkkokauppamme valikoimista löytyy yöpöytiä Artwoodilta ja Torkelsonilta, ja myymälöistämme on ostettavissa lisää tuotteita eri valmistajilta. Kruunukalusteelle tuttuun tapaan tuotteet ovat korkealaatuisia ja palvelevat käyttäjäänsä vuosia eteenpäin.

Mikäli kaipaat makuuhuoneeseesi laatikollista yöpöytää, suosittelemme tutustumaan lipastoihimme, joista löytyy sekä kapeita että leveitä malleja makuuhuoneen täydennykseksi. Esimerkiksi kotimaisen Hiipakan lipastot ovat Avainlipulla merkittyjä, 100 % kotimaisia tuotteita. Lipastoja on saatavilla sekä sokkelilla että korkeilla jaloilla varustettuna, joten niistä saa helposti muokattua itselle sopivan vaihtoehdon. Useimmista lipastoista on myös monta korkeusvaihtoehtoa tarjolla.

Tutustu verkkokauppamme valikoimaan ja valitse omasi. Mikäli et löydä itsellesi sopivaa yöpöytää, myymälämme palvelevat sinua mielellään oikean tuotteen löytämisessä. Myymälöissä on esillä ja tilattavissa runsaasti lisää valikoimaa, ja asiantuntevat myyjämme auttavat mielellään valitsemaan juuri sinulle sopivat yöpöydät.

Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Espoon, Turun ja Oulun myymälöihimme!

 

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpaytrail.pngpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top