Uutuudet

Lue lisää
Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa (10)
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Yhteensä 72 tuotetta

Uutuus-huonekalut kotiin, toimistoon, pihalle ja puutarhaan

Kruunukalusteen verkkokaupassa on tarjolla laaja valikoima laadukkaita ja tyylikkäitä huonekaluja niin yksityisiin kuin julkisiin tiloihin samoin kuin patiolle, parvekkeelle ja puutarhaan. Mallistomme uudistuu jatkuvasti, ja lisäämme uutuustuotteita verkkosivuille ihasteltavaksi ja ostettavaksi.

Tutustu verkkokauppamme valikoimaan ja valitse omasi! Valikoimissamme on tuotteita sekä suoraan varastosta että tilaustuotteina hieman pidemmällä toimitusajalla. Kaikki varastotuotteet pikaisella, 3–7 arkipäivän toimitusajalla löytyvät täältä.

Tervetuloa myös myymälään tutustumaan tuotteiden mallikappaleisiin sekä eri verhoilu- ja jalkavaihtoehtoihin.

Verkkokaupastamme on tarjolla monipuolinen valikoima ihania uutuuksia kodin sisustukseen. Löydät verkkosivuiltamme eri tarpeisiin kaikki sohvat, pöydät, tuolit, sängyt, patjat ja peitot, matot, peilit, valaisimet sekä säilytyskalusteet kuten vitriinit, kaapit, lipastot, senkit, tv-tasot, hyllyt ja naulakot. Piha puolestaan saa uutta ilmettä puutarhakalusteiden ja terassikalusteiden päivittämisestä, ja outletissa on esillä kaikki myymälämallien poistokappaleet ja muut varastontyhjennystuotteet.

Kaikki tuotteet pikaisella, muutaman arkipäivän toimitusajalla on koottu yhteen heti varastosta -sivulle. Tämän lisäksi kannattaa tutustua myös kampanjasivulle, mistä löydät kaikki ajankohtaiset alennukset ja tarjoukset.

Mikäli verkkokaupasssa ei ollut esillä etsimääsi tuotetta, kannattaa olla yhteydessä suoraan myymälään. Myymälöissä on esillä ja tilattavissa runsaasti lisää brändejä ja tuotteita, ja myymälöiden ammattitaitoinen henkilökunta auttaa valitsemaan juuri sinulle sopivat tuotteet.

Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Espoon, Turun ja Oulun myymälöihimme!

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpaytrail.pngpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top