Kaikki artikkelit

Uutta verkkokaupassa: sängypäädyt nyt myös netistä!

Julkaistu: 23.5.2024
Kategoria: Uutisia ja tapahtumia, Yleinen

Sängynpääty on nyt yhtä helppo tilata netistä kuin myymälästäkin! Verkkokaupan valikoima laajenee, kun saimme paljon toivotut sängynpäädyt valikoimaamme.

Kuinka tiikkiä huolletaan?

Julkaistu: 30.4.2024
Kategoria: Blogi, Yleinen

Miten hoidetaan tiikkisiä terassikalusteita? Lue asiantuntijan vinkit ja katso Instagram-video!

Laadukkaat terassikalusteet Turusta

Julkaistu: 25.4.2024
Kategoria: Blogi, Yleinen

Pohditko, mistä löytäisi laadukkaat terassikalusteet Turussa? Ratkaisu on helppo: Kurvaa ostoksille myymäläämme kauppakeskus Myllyn lähellä, Kalustekatu 2.

Skandinaavisen sisustustyylin ABC

Julkaistu: 9.4.2024
Kategoria: Blogi, Yleinen

Millainen on aito skandinaavinen sisustustyyli? Miten tyyli toteutetaan moneen erilaiseen tilaan ja budjettiin sopivasti? Otetaan selvää!

Parvekkeen ja terassin sisustus

Julkaistu: 20.3.2024
Kategoria: Blogi, Yleinen

Mistä syntyy parvekkeen tai terassin kesäinen sisustus? Etsitkö sisustusideoita pienelle parvekkeelle? Rakennatko kesäkeidasta suurelle terassille? Lue vinkit molempiin!

Vantaan myymälässä puhaltavat muutoksen tuulet

Julkaistu: 8.3.2024
Kategoria: Uutisia ja tapahtumia, Vantaan myymälän muutto 2024, Yleinen

Kruunukaluste Vantaa saa kasvojenkohotuksen, kun siirrymme syksyllä 2024 uuteen suurmyymälään. Vanhan myymälän muuttoloppuunmyynti on alkanut!

Ihanaa joulunaikaa ja talvialea!

Julkaistu: 21.12.2023
Kategoria: Uutisia ja tapahtumia, Yleinen

Ihana joulu on jo lähellä ja valon ja lämmön juhla saa koittaa! Joulutunnelmissa otimme verkkokaupan puolella varaslähdön Talvialeen ja aloitimme…

Ruokapöydän tuolit – ostajan opas

Julkaistu: 5.12.2023
Kategoria: Blogi, Yleinen

Ruokapöydän tuolit ovat kodin tärkeimpiä istuimia. Ne tarjoavat paikan viihtyä ja nauttia ateriasta. Niillä voi myös vaikuttaa koko kodin tyyliin.

Jouluinen sisustus

Julkaistu: 21.11.2023
Kategoria: Blogi, Yleinen

Joulu on vuoden iloisinta aikaa ja kodin sisustus muuntautuu jouluun pienillä yksityiskohdilla. Kokosimme upeimpia tunnelmakuvia jouluiseen inspiraatioon!

Joululahjat helposti netistä

Julkaistu: 7.11.2023
Kategoria: Blogi, Yleinen

Kaunista kotiin ja kaverille! Nyt on hyvä aika tilata joululahjat netistä, sillä kuljetuskumppanimme mukaan kuljetuskoneisto on vireessä joulusesonkia varten!

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top