Vitriinit

KESÄALE 2024


KESÄALE – voimassa 5.8. asti ellei toisin ilmoitettu.
Katso kaikki voimassaoloajat ja ALE-kampanjat täältä.

Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Koko
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Yhteensä 42 tuotetta

Vitriini näyttää ja säilyttää

Vitriinit tuovat tilaan tyyliä ja juhlan tuntua! Lasinen vitriini on paitsi käytännöllinen myös kaunis katsella, sillä vitriiniin saa näyttävästi esille niin kauneimmat muistot kuin komeimmat koriste-esineet. Vitriinikaappi puolestaan tarjoaa säilytystilaa myös kodin pikkuesineille, sillä vitriinikaapin vetolaatikoihin saa talteen esimerkiksi toimistotarvikkeita samoin kuin vaikkapa kuva-albumeja ja muita paperitarvikkeita. Lasivitriini on kodin yksi arvokkaimmista huonekaluista, joten vitriinin valintaan kannattaa käyttää aikaa ja ajatusta.

Olipa vitriini sitten lasivitriini, vitriinikaappi tai puuhyllyillä varustettu vitriini, vitriini on kodin kalusteista ehdottomasti se, joka kiinnittää katsojan huomion. Osaan vitriineistä saa vitriinin valaisimia, jolloin vitriini on paitsi entistä kauniimpi katsella myös astetta käytännöllisempi – valon avulla vitriinistä on helppo löytää etsimänsä tai asetella esineet kauniiksi kokonaisuudeksi. Tyypillisesti vitriinin valaisimet on varustettu liiketunnistimella, jolloin valo syttyy, kun tunnistin havaitsee lähistöllä liikettä.

Vitriinit nopealla toimituksella parhailta brändeiltä

Tarjoamme laadukkaat vitriinit kotimaisilta ja ulkoisilta brändeiltä niin verkkokaupassamme kuin myymälöissämme. Valmistajiimme kuuluvat muun muassa Hiipakka, ByNiemi, Rowico, Skovby, Leo-Matti Ojala, Hans K sekä Artwood. Myös oman KruunuDesign-brändimme mallistosta löytyy vitriinikaappeja.

Valikoimissamme on säilytyskalusteita sekä suoraan varastosta että tilaustuotteina hieman pidemmällä toimitusajalla. Kaikki varastotuotteet pikaisella, 3–7 arkipäivän toimitusajalla löytyvät täältä.

Osassa vitriineistä on vitriinikaapin ohella myös alalaatikosto, jonne saa talteen kodin paperitarvikkeet, kuva-albumit, kynät, kumit ja muut pienet esineet. Modernit vitriinit on varustettu joko push-to-open- tai soft-close-mekanismilla, mikä ehkäisee vitriinin kolhiintumista käytössä ja pidentää tuotteen käyttöikää huomattavasti.

Vitriini, lasivitriini ja vitriinikaappi ovat huonekaluja, jotka sopivat niin arkeen kuin juhlaan. Siksi monipuolisessa mallistossamme on huomioitu erilaiset tyylit, tarpeet ja tilat, ja myymälämme palvelevat lisäksi mittatilaustarpeissa.

Tutustu monipuoliseen valikoimaamme ja valitse omasi! Jos et löytänyt verkkokaupasta etsimääsi, kannattaa tulla käymään Kruunukalusteen myymälässä. Myymälöissä on esillä ja tilattavissa runsaasti lisää tuotteita, ja ammattitaitoiset myyjämme auttavat sinua löytämään etsimäsi.

Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Espoon, Turun ja Oulun myymälöihimme!

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top