Sohvat

KESÄALE 2024


KESÄALE – voimassa 5.8. asti ellei toisin ilmoitettu.
Katso kaikki voimassaoloajat ja ALE-kampanjat täältä.

Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa (6)
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Koko
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Yhteensä 54 tuotetta

Sohvat, kulmasohvat ja divaanisohvat heti varastosta nopealla toimituksella

Sohvat, kulmasohvat ja divaanisohvat ovat kodin tärkeimpiä mukavuuslaitoksia. Ihanan upottava höyhensohva on täydellinen rentoutumiseen pitkän työpäivän jälkeen. Kiinteä kylmävaahtotäytteinen sohva sopii puolestaan erinomaisesti sinulle, joka kaipaat jämäkkää istuinmukavuutta tai etsit sopivaa sohvaa esimerkiksi edustustiloihin.

Täytteen ohella toinen tärkeä asia on verhoilu. Valitsitpa kangas- tai nahkaverhoillun sohvan, tärkein asia on miettiä tuotteen käyttötarkoitusta. Nahkaverhoiltu sohva on kestävä, kun taas kangasverhoiltu sohva on lämmin ja pehmeä. Osassa kansaverhoilluista tuotteistamme on irtoverhoilu, jolloin myös runkokangas on irrotettavissa pesua varten.

Kruunukalusteen verkkokaupassa on valikoima sohvia, vuodesohvia, kulmasohvia ja divaanisohvia nopealla, muutaman arkipäivän toimitusajalla suoraan Tampereen keskusvarastoltamme. Toimitamme tuotteet pikaisesti kotiin saakka noin 3–7 arkipäivässä.

Mikäli et löytänyt varastotuotteista etsimääsi, ei hätää. Varastotuotteiden ohella verkkokaupastamme löytyy niin 2-istuttavat sohvat, 3-istuttavat sohvat, kulmasohvat, divaanisohvat, vuodesohvat ja vuodetuolit tilaustuotteina pidemmällä toimitusajalla eturivin valmistajilta Toimitusajat vaihtelevat brändikohtaisesti, ja arvioitu toimitusaika on kerrottu tuotekortilla saatavuustietojen yhteydessä. Mikäli toimitusaika poikkeaa paljon ennakoidusta, ilmoitamme tarkan toimitusajan tilauskohtaisesti.

Sohvat, kulmasohvat ja divaanisohvat parhailta brändeiltä

Tutustu verkkokauppamme valikoimaan ja tilaa omasi! Varastotuotteisiimme kuuluvat Innovation Livingin, ByNiemen sekä KruunuDesignin vuodesohvat samoin kuin LOVIn, Natuzzi Editionsin sekä KruunuDesignin korkealaatuiset sohvat, kulmasohvat ja divaanisohvat. Lisäämme tuotteita myyntiin sitä mukaa, kun saamme tiedon uutuuksista valmistajilta ja muilta yhteistyökumppaneiltamme.

Natuzzi Editionsin nahkaverhoillut sohvat, kulmasohvat ja kulmadivaanisohvat ovat muodostuneet osaksi vakiomallistoamme niiden suuren suosion, kestävyyden ja korkean laadun vuoksi. Natuzzin kaikkiin tuotteisiin saa usean vuoden runkotakuun, joka kattaa tuotteen valmistusvirheet.

KruunuDesignin mallisto koostuu monipuolisesta valikoimasta kangas- ja nahkaverhoiltuja sohvia. Mukana on niin klassikoita kuin uusia tuotteita, ja mallisto uudistuu jatkuvasti. Kannattaa seurata uutuudet-sivuamme, josta löytyvät kaikki viimeisimmät uutuustuotteet kootusti samasta paikasta.

Tutustu valikoimaan ja tilaa omasi! Jos verkkokaupasta ei löytynyt etsimääsi tuotetta tai brändiä, ole yhteydessä myymäläämme. Myymälöidemme asiantunteva henkilökunta auttaa valitsemaan juuri sinulle sopivat tuotteet.

Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Espoon, Turun ja Oulun myymälöihimme!

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top