Kampanjat

KRUUNUKALUSTE 60 VUOTTA – NYT SYNTTÄRITARJOUKSIA! Voimassa uusiin tilauksiin ja normaalihintaisiin tuotteisiin 16.10. asti verkossa ja myymälöissä ellei toisin ilmoitettu. Katso tarkemmat tiedot täältä.

Kategoriat
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Yhteensä 1020 tuotetta

Kampanjat, aletuotteet ja ajankohtaiset tarjoukset Kruunukalusteen verkkokaupasta! Tarjoamme monipuolisen valikoiman laadukkaita tuotteita alansa parhailta brändeiltä.

Tutustu valikoimaan, hyödynnä tilaisuus ja tilaa kotiisi tyylikkäät ja laadukkaat huonekalut, matot ja valaisimet helposti netistä.

Kruunukaluste on tunnettu ensisijaisesti korkealaatuisten huonekalujen jälleenmyyjänä, eivätkä kampanjatuotteemme poikkea totutusta. Tarjoamme tasokkaat sohvat, pöydät, tuolit, sängyt, patjat ja peitot, matot, peilit, valaisimet sekä säilytyskalusteet kuten vitriinit, kaapit, lipastot, senkit, tv-tasot, hyllyt ja naulakot kaikkiin koteihin, toimistoihin ja yrityksien tarpeisiin.

Kokoamme kampanjasivulle kaikki ajantasaiset tarjoukset huippubrändeiltä. Valmistajiimme kuuluvat muun muassa Artwood, BD Möbel, Bodahl Møbler, Brafab, Bröderna Anderssons, ByNiemi, Cane-line, Canett, Conform, Connubia, CURA of Sweden, Eero Saarinen Collection, Furninova, Hans K, Hiipakka, Honkanen, Innovation Living, Kamjo, KruunuDesign, Lalee, Leo-Matti Ojala, LOVI, Lundbergs Möbler, Natuzzi, Natuzzi Editions, Pedro, Pohjanmaan kaluste, Richmond, Rowico, SACKit, Secto Design, Seppänen Oy, Skovby, Stressless, Svane, Topline, Toplux, Torkelson, Trio, Uness, Valaisin Grönlund ja VM Carpet.

Tutustu verkkokauppamme monipuoliseen valikoimaan ja valitse omasi! Mikäli toimituksellasi on kiire, kannattaa tutustua heti varastosta -sivun tuotteisiin. Kaikki sivulta löytyvät tuotteet saa muutamassa arkipäivässä kotiin Tampereen keskusvarastoltamme.

Jos verkkokaupasta ei löytynyt etsimääsi tuotetta, ei hätää. Myymälöissämme on esillä ja tilattavissa runsaasti lisää tuotteita eri brändeiltä ja valikoimista. Myymälöidemme asiantunteva henkilökunta auttaa mielellään valitsemaan sinulle sopivat tuotteet.

Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Helsingin, Espoon, Turun ja Oulun myymälöihimme!

Back to top