Hyllyt ja vitriinit

SISUSTUSPÄIVÄT alkoivat – valikoitu erä tuotteita 20–25 %!
Kaikki tuotteet heti varastosta nopealla 3–7 arkipäivän toimitusajalla.

Katso kaikki kampanjatuotteet >>>

Kategoriat
Tuoteryhmät
Valmistajat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Yhteensä 57 tuotetta

Hyllyt ja vitriinit ovat kodin todellisia katseenvangitsijoita, ja siksi niiden hankintaan kannattaa panostaa aikaa ja vaivaa. Kaunis vitriini tai hyllystö sopii huoneeseen kuin huoneeseen tuoden samalla ryhtiä ja aina toivottua säilytystilaa kirjoille, astioille ja koriste-esineille. Tyyliltään vitriinihyllyjä ja lasivitriinejä löytyy laidasta laitaan erilaisia viinihyllyjä ja kirjakaappeja unohtamatta.

Verkkokauppamme tarjoaa monipuolisen valikoiman erilaisia hyllyjä ja vitriineitä eri väreissä ja materiaaleissa. Tutustu verkkokauppamme tuotteisiin ja tee kodistasi tunnelmallinen ja tyylikäs, yhtenäinen kokonaisuus, jossa viihtyvät niin lapset kuin aikuiset.

Valikoimissamme on säilytyskalusteita sekä suoraan varastosta että tilaustuotteina hieman pidemmällä toimitusajalla. Kaikki varastotuotteet pikaisella, 3–7 arkipäivän toimitusajalla löytyvät täältä.

Tarjoamme laadukkaat vitriinit ja hyllyt alansa parhailta tekijöiltä. Brändimme ovat eturivin toimijoita Suomessa ja ulkoimailla, sillä toimittajiimme kuuluvat muun muassa Rowico, Torkelson, Leo-Matti Ojala, Hiipakka, ByNiemi, Skovby ja Artwood. Lisäksi myymälöistämme on tilattavissa laaja valikoima hyllyjä ja vitriineiltä myös muilta merkeiltä kuten esimerkiksi Richmondilta.

Hyllyt ovat näppärä lisä kodin sisustukseen, sillä niiden avulla saa helposti järjestettyä säilytystilaa esimerkiksi kirjoille ja kodin pikkuesineille. Vitriinin puolestaan sujahtavat kirjojen ohella myös koriste-esineet ja kuvat. Vitriinin sisällä tavarat säilyvät suojassa pölyltä, joten vitriini on paitsi kaunis myös helpottaa kodin esineistön puhtaanapitoa.

Hyllyt ja vitriinit ovat usein osa suurempaa kokonaisuutta, joten suosittelemme tutustumaan myös muihin säilytyskalusteisiimme, kuten esimerkiksi senkkeihimme, tv-tasoihimme, lipastoihimme, kaappeihimme, kirjahyllyihimme sekä hyllytarvikkeisiin, joilla osaa tuotteita saa täydennettyä.

Tuotteiden väriä, kansiväriä, jalkoja ja muita elementtejä voi muokata mahdollisuuksien mukaan, ja myymälöistämme on tilattavissa lisäksi sekä muiden toimittajien hyllyjä ja vitriineitä että esimerkiksi mittatilaustuotteita.

Tutustu monipuoliseen hylly- ja vitriinivalikoimaamme ja valitse omasi! Mikäli kaipaa apua tuotteiden valintaan, sisustussuunnittelijamme auttavat mielellään rakentamaan tilaasi näyttävän, toimivan ja sinua miellyttävän kokonaisuuden. Ota yhteyttä!

Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Helsingin, Espoon ja Oulun myymälöihimme!

Back to top