Seinävalaisimet

Korosta tilaa tyylikkäästi seinävalaisimilla. Tunnelmalliset seinävalaisimet on helppo kiinnittää suoraan seinäliitäntään.

Lue lisää
Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Koko
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Näytetään tulokset (17 kpl)

Monipuoliset seinävalaisimet

Seinävalaisin ja seinälamppu toimii oivallisena apuvalona esimerkiksi makuuhuoneessa, työhuoneessa tai muussa lukunurkkauksessa. Käännettävä seinävalaisin on näppärä suunnata juuri haluttuun kohteeseen, joten seinälamppu toimii apuvalona kaikkialla, missä tarvitaan lisävaloa pikkutarkkaan työhön. Himmennettävä seinävalaisin on puolestaan oikea ratkaisu makuuhuoneeseen, sillä valaisimen voimakkuuden voi säätää juuri tunnelmaan sopivaksi.

USB-lataus ja himmennettävyys ovat seinävalaisimen parhaita ominaisuuksia

USB-portilla varustettu seinävalaisin on nykyihmiselle käytännöllinen apu, sillä puhelimen, kuulokkeiden ja muiden laitteiden akut saa ladattua helposti USB-kaapelin avulla. Riittää, että kaapelin kytkee valaisimeen USB-porttiin kiinni, ja puhelin saa virtansa valaisimen virtalähteestä.

Yhtä lailla käytännöllinen ratkaisu makuuhuoneeseen on himmennettävä seinävalaisin. Himmennettävä seinävalaisin tuo makuuhuoneeseen tunnelmaa, ja auttaa usein varsinkin perheen pienimpiä nukahtamaan – hämärä valo tuo makuuhuoneeseen lämmintä tunnelmaa ja lohtua yön pimeinä tunteina.

Seinävalaisimet nopealla toimituksella parhailta brändeiltä

Olemme koonneet verkkokauppaamme valikoiman seinävalaisimia ja seinälamppuja kotimaisilta ja ulkomaisilta laatubrändeiltä. Tutustu valikoimaamme ja valitse omasi! Valikoimissamme on valaisimia sekä suoraan varastosta että tilaustuotteina hieman pidemmällä toimitusajalla. Kaikki varastotuotteet pikaisella, 3–7 arkipäivän toimitusajalla löytyvät täältä.

Verkkokaupassamme on tarjolla monipuolinen valikoima seinävalaisimia ja -lamppuja laatuvalmistajilta. Kotimaiset toimittajat kuten Secto Design ja Valaisin Grönlund ovat muotoilun mestareita, ja Valaisin Grönlundin valikoimista löytyy tyylikkään designin ohella tuotteita, joissa on mietitty myös valaisimen käytön käytännön näkökohtia: mikäpä olisi kätevämpi lisä makuuhuoneeseen kuin hyllyllä varustettu seinäspotti.

Secto Design on kotimaiden laadukkaiden ja tyylikkäiden valaisinten valmistaja, jonka valikoimista löytyy seinävalaisinten ohella myös tyylikäs kattaus kattovalaisimia, riippuvalaisimia, pöytävalaisimia ja lattiavalaisimia. Secto Designin erittäin tunnistettava tyyli on saavuttanut jo klassikon aseman, joten Secto Designin valaisimet ovat äärimmäisen suosittuja ja kysyttyjä.

Kotimaisten toimittajien tuotteiden lisäksi verkkokaupassamme on seinävalaisimia ja -lamppuja saksalaiselta Trio Lightingiltä. Trio Lighting tuo valaisimia eurooppalaiselle markkinoille, ja Kruunukalusteen verkkokaupasta löytyy valikoitu kokoelma Trion tuotteita.

Tutustu valikoimaamme ja tilaa omasi! Mikäli et löytänyt verkkokaupasta mielestäsi tuotetta, suosittelemme olemaan yhteydessä myymäläämme. Ammattitaitoiset myyjämme auttavat löytämään juuri sinulle sopivat tuotteet niin kotiin kuin julkisiin tiloihin. Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Espoon, Turun ja Oulun myymälöihimme!

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top