Nahkasohvat

KESÄALE 2024


KESÄALE – voimassa 5.8. asti ellei toisin ilmoitettu.
Katso kaikki voimassaoloajat ja ALE-kampanjat täältä.

Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Koko
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Yhteensä 51 tuotetta

Nahkasohvat tuovat kestävää tyyliä

Nahkasohvat ovat tyylikkäitä ja kestäviä huonekaluja, jotka tuovat ylellisyyttä mihin tahansa kotiin. Nahka on laadukas materiaali, joka kestää aikaa ja patinoituu kauniisti käytön myötä. Nahkasohvat tarjoavat mukavan istumakokemuksen ja helppohoitoisen vaihtoehdon.

Kotisi sisustus saa nostetta nahkasohvalla, joka sopii moniin tyyleihin. Nahka hengittää, mikä tekee siitä miellyttävän istua kaikkina vuodenaikoina. Lisäksi etenkin suojalakatut nahkasohvat ovat erinomainen valinta lemmikkieläinten omistajille, koska ne on helppo pitää puhtaana.

Valitse nahkasohva kestävyyden, tyylikkyyden ja helppohoitoisuuden yhdistelmänä. Se on sijoitus, joka tuo kodin sisustukseen luksusta ja pitkäaikaista tyylikkyyttä.

Parhaiden brändien nahkasohvat

Me Kruunukalusteella olemme ylpeitä nahkasohvien valikoimastamme. Natuzzi, Natuzzi Editions, Furninova sekä Interface, BD Möbel, Bröderna Anderssons ja oma KruunuDesignimme tarjoavat laadukkaan ratkaisun jokaiselle asiakkaallemme. 

Tutustu vinkkeihimme ja onnistu sohvaostoksilla.

Osa nahkasohvistamme on saatavissa nopeasti kotiin heti varastosta! Tutustu valikoimaamme verkkokaupassa tai tule käymään myymälässä, jossa voit tutustua kaikkiin saatavilla oleviin nahkaverhoiluihin. Laitetaan yhdessä sohva-asiat kuntoon!

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top