Blogi, Yleinen

Design-huonekalut pääkaupunkiseutu-alueella

31.10.2023

Hei, pääkaupunkiseutu! Kruunukalusteen pääkaupunkiseudun myymälöissä tapahtuu ja design-huonekalut ovat kaikkien huulilla! Lanternan-myymälämme vuokrasopimus päättyy vuodenvaihteessa ja loppuunmyynti on käynnissä. Tule tutustumaan tarjontaan!

Pääkaupunkiseudulla asuvia asiakkaitamme palvelee tällä hetkellä kolme myymälää: Vantaan suurmyymälä Varistossa, Helsingin-myymälä kauppakeskus Lanternassa Roihupellossa ja Espoon-myymälä kauppakeskus Liilassa Suomenojalla.

 

 

Design-huonekalut esillä myymälöissämme

Mikä olisi miellyttävämpää kuin tutustua kotimaisiin ja ulkomaisiin muotoilun taidonnäytteisiin paikan päällä? Pääkaupunkiseutu-alueen asiantuntevat myymälämme esittelevät design-huonekalut useilta kotimaisilta ja kansainvälisiltä brändeiltä. Tunnetuimpia ovat suosikit Furninova, Hiipakka, Niemen tehtaat sekä kesäkalustevalmistaja Brafab. Tämän lisäksi meillä on runsaasti esillä design-tuntijoiden suosikkeja muiden muassa Skovbylta ja Cane-linelta.

Kotimaisen Interfacen huonekalut ovat löytäneet paikkansa kaikissa myymälöissämme ja monien asiakkaidemme kodeissa. Kotimaisen laatuhuonekalun parhaita puolia ovat laatu ja räätälöitävyys. Interfacen sohvat ovat saatavissa juuri sinun tilaasi suunniteltuina kokonaisuuksina.

Pääkaupunkiseudulla on esillä myös kotimaisen Lamuksen laadukkaita pöytiä. Pöydät valmistetaan Laitilassa puusepäntyönä täysin asiakkaamme toiveiden mukaisesti.

 

Huonekalut Pääkaupunkiseutu: Vantaa Interface-osasto

 

Miksi kannattaa shoppailla Kruunukalusteella?

Kruunukalusteella saat aina takuulla yksilöllisen palvelun. Kotimaisena, ketteränä toimijana meillä on sujuvat välit niin kotimaisiin valmistajiin kuin kansainvälisiin brändeihinkin. Toimimme myös huonekalujen maahantuojana. Oman KruunuDesign-brändimme alta löytyvät useiden valmistajien laadukkaat tuotteet, jotka olemme valinneet juuri meidän asiakkaitamme varten.

Myymälöissämme on tarjolla myös sisustussuunnittelupalvelu. Matalan kynnyksen palvelussa teemme sinun tarpeisiisi räätälöidyn suunnitelman, olipa kyseessä yksittäisen huonekalun tarve tai kokonaisen huoneen tai kodin suunnitelma. Suunnittelijamme työskentelevät tarvittaessa myös etäyhteydellä, joten ei huolta, mikäli kotipaikkakunnallasi ei ole Kruunukalusteen myymälää.

 

Huonekalut Pääkaupunkiseutu: Lanternan Richmond-osasto

 

Muutoksen tuulia ja uusia vaiheita

Helsingin Lanternan-myymälämme vuokrasopimus päättyy vuodenvaihteessa ja myymälän loppuunmyynti on ollut käynnissä hyvällä tohinalla jo jonkin aikaa. Vielä ehdit napata myymälästä sohvat, pöydät, tuolit, valaisimet ja monet, monet suosikkituotteet loppuunmyyntihintaan! Pieni osa loppuunmyyntituotteista on nähtävissä Tori-kaupassamme. Parhaat löydöt teet paikan päällä!

Vantaan-myymälämme muuttaa vuoden 2024 loppupuolella uuteen osoitteeseen. Ei huolta kuitenkaan, sillä uusi osoite on aivan nykyisen myymälän tuntumassa Martinkyläntiellä. Tiedotamme muutosta lisää, kun uusi myymälä valmistuu.

Kruunukalusteelta löydät laadukkaat ja yksilölliset sisustusratkaisut jo yli 60 vuoden kokemuksella, sinua varten. Tervetuloa ostoksille!

Tutustu brändeihimme!

Tästä pääset verkkokauppaan >>>