Blogi, Yleinen

Kruunukaluste Tampere

18.3.2023

Tervetuloa Kruunukalusteen Tampereen myymälään! Myymälämme sijaitsee Lielahdessa Kruunukeskuksen 2. kerroksessa, osoitteessa Taninkatu 2. 

Kruunukalusteen tarina sai alkunsa vuonna 1962 ja yhtiön pääkonttori on pitänyt majaansa Tampereella alusta aina tähän päivään asti. Lielahden myymälän yhteydessä toimii yrityksen hallinto. 

Laatukalusteiden eturintamassa 

 

Tampereen-myymälämme on kokenut useita kasvonkohotuksia vuosien mittaan. Vuoden 2022 lopulla saimme myymälään Linie Designin esittelytilan, jossa on helppo tutustua mattovalikoimaan.

 

 

Tämän vuoden puolella Furninovan ja Conformin esittelytilat on päivitetty ja viimeistelemme Rowicon uudistettua shop-in-shop-tilaa. 

 

 

Natuzzi Italia sekä sen tytäryhtiö Natuzzi Editions ovat olleet aina näyttävästi edustettuina myymälässämme. 

Sänkyosastollamme pääset tutustumaan muiden muassa niin Unessin, Svanen, Kamjon kuin Furnicon laadukkaisiin sänkyihin, voit vertailla materiaaleja ja kokeilla erilaisia patjan jäykkyyksiä. Asiantunteva henkilökuntamme neuvoo sinua patjaostoksissa ja löydät varmasti sängyn, joka takaa parhaat unet! 

Nahkasohvia, kangassohvia, kauniita ruokailuryhmiä 

Myymälässämme on esillä runsaasti laadukkaita nahkasohvia ja kangassohvia laajalta valmistajajoukolta. Pääset kokeilemaan leposohvien sähköistä mekanismia ja voit hypistellä monipuolisia verhoiluvaihtoehtoja muiden muassa Innovationilta, ByNiemeltä, Honkaselta, Sitsiltä, Interfacelta ja tietenkin Furninovalta ja Natuzzilta. 


Löydät meiltä sohvat ja nojatuolit
vuodemekanismilla ja ilman, rahien kera ja divaanilla. Moduulisohva on trendikäs ja muunneltava vaihtoehto, joka on pinnalla Juuri Nyt! Vaihtoehtojen paljous voi huimata. Voit aina luottaa siihen, että asiantuntevat myyjämme opastavat sinua valitsemaan huonekalut, joihin voit olla tyytyväinen pitkään. 

Meille on helppo tulla 

Tampereen-myymälässämme on helppo asioida. Myymälään on pääsy Taninkadun puolelta liukuportaita pitkin ja lisäksi rakennuksessa on esteetön hissi. 

Kruunukalusteen keskusvarasto sijaitsee Ylöjärvellä vain muutaman kilometrin päässä myymälästä, joten voi noutaa varastotuotteet mukaasi vaikka saman tien! Keskusvaraston osoite on Käyräkuja 43, 33430 Vuorentausta.

Myymälän edessä on runsaasti ilmaista parkkitilaa. Ostoksien ohessa voit hoitaa kätevästi pankkiasiat ja ruokailet alakerran ravintoloissa. Myymälämme kanssa samoissa tiloissa toimii nykyään Puustelli, joten yhteistyössä saamme kerralla koko kodin kuntoon katosta lattiaan ja sisustuksen pienimpiinkin yksityiskohtiin asti! Meiltä saat maksuttoman sisustussuunnittelupalvelun.

Olemme avoinna maanantaista perjantaihin kello 10–19, lauantaisin kello 10–17 ja sunnuntaisin klo 12–16. Tervetuloa ostoksille!