SISUSTUSSUUNNITTELIJAMME PALVELUKSESSASI

Nämä ammattitaitoiset sisustussuunnittelijat auttavat sinua pääkaupunkiseudulla, Tampereella (Pirkanmaa) ja Oulussa.

Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli kaipaat ammattilaisen apua kotisi tai terassisi sisustussuunnitteluun! Suunnittelupalvelumme on asiakkaillemme täysin veloitukseton.

Eva Scheiman

PÄÄKAUPUNKISEUTU

Eva Scheiman
eva.scheiman@kruunukaluste.fi
puh. 043 8244 751

Tavoitteeni on luoda asiakkaan näköinen ja tarpeita vastaava, viihtyisä tila. Panostan ennen kaikkea järkevään tilasuunnitteluun. Kauneinkaan tila ei täytä tehtäväänsä, jos arki ja toiminnot eivät ole sujuvia. Vahvuuteni on tarkka värisilmä ja taito sovittaa muotoja yhteen.

Minulla on yli 20 vuoden työkokemus kiintokalusteiden- ja sisustussuunnittelun parissa. Kruunukalusteella olen aloittanut maaliskuussa 2023 ja olen iloinen päästessäni tarjoamaan asiakkaille tyylikkäitä ja laadukkaita kalusteita.

Koulutukseltani olen AMK Artenomi ja valmistunut Kuopion Muotoiluakatemiasta sisustussuunnittelijaksi vuonna 2001. Olen käynyt myös tekstiiliartesaanin koulutuksen vuonna 1996, joten tämä tukee hyvin osaamistani.

Otathan yhteyttä ja suunnitellaan teille toimiva ja viihtyisä tila.

Anne Kotiranta

TAMPERE

Anne Kotiranta
anne.kotiranta@kruunukaluste.fi
puh. 043 8250 983

Olen kuulunut Kruunukalusteen tiimiin vuodesta 2007. Sisustusalalta kokemusta on kertynyt reilut 18 vuotta. Huonekalujen lisäksi minulla on vankka kokemus matoista ja tekstiileistä. Sisustussuunnittelijan koulutuksen olen hankkinut AJK:ssa Helsingissä.

Kysy rohkeasti apuani! Suunnitellaan sinulle, tilallesi ja kukkarollesi sopiva toimiva ja tyylikäs ratkaisu.

OULU

Maria Muranen
maria.muranen@kruunukaluste.fi
puh. 050 304 3211

Olen valmistunut sisustusalan artesaaniksi vuonna 2002 ja toiminut yrittäjänä siitä asti. Työskentelin jo sisustusopintojeni aikana Oulun Kruunukalusteessa.

Valmistuttuani siirryin yrittäjyyteni lisäksi Stockmannin palvelukseen ja työskentelin siellä lähes yhdeksän vuotta huonekalu- ja sisustusosastolla, josta sitten vuonna 2010 tein paluun Kruunukalusteelle.

Teen edelleen sisustussuunnittelua yksityisenä yrittäjänä sekä Kruunukalusteen asiakkaille. Koen suurta iloa olla mukana erilaisten ihmisten kanssa uudistamassa heille tärkeitä tiloja!

Kirsi-Maria Perkkiö

OULU

Kirsi-Maria Perkkiö
kirsi-maria.perkkio@kruunukaluste.fi
puh. 041 5071 680

Minulla on ollut iso ilo palvella Kruunukalusteen asiakkaita pian 20 vuotta. Suunnittelijana pidän tärkeänä lähtökohtana asiakkaan toiveita ja tarpeita. Taiteilijana taas kodin värit ja tyyli ovat lähellä sydäntä. Näistä se muodostuu, kodin henki.

Otathan yhteyttä, luodaan Sinulle ja teille toiveiden sisustus.

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top