SISUSTUSSUUNNITTELIJA

Nämä ammattitaitoiset sisustussuunnittelijat auttavat sinua pääkaupunkiseudulla, Tampereella (Pirkanmaa) ja Oulussa.

Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli kaipaat ammattilaisen apua kotisi tai terassisi sisustussuunnitteluun! Suunnittelupalvelumme on asiakkaillemme täysin veloitukseton.

Kaisa Hillu
PÄÄKAUPUNKISEUDUN MYYMÄLÄT
kaisa.hillu@kruunukaluste.fi
puh. 044 491 4589

Olen kuulunut Kruunukalusteen sisustussuunnittelijoihin alkuvuodesta 2021 lähtien.

Sisustussuunnittelijan tutkinnon olen suorittanut Helsinki Design Schoolissa. Sisustussuunnitelma tehdään asiakaslähtöisesti sinun toiveittesi ja tarpeiden mukaisesti. Lopputuloksena on niin visuaalisesti kuin käytännöllisesti miellyttävä kokonaisuus. Kysy rohkeasti apuani niin pieniin kuin suurempiikin tilaratkaisuihin.

I gladly provide services in English.

Anne Kotiranta
TAMPEREEN MYYMÄLÄ
anne.kotiranta@kruunukaluste.fi
puh. 043 8250 983

Olen kuulunut Kruunukalusteen tiimiin vuodesta 2007. Sisustusalalta kokemusta on kertynyt reilut 18 vuotta. Huonekalujen lisäksi minulla on vankka kokemus matoista ja tekstiileistä. Sisustussuunnittelijan koulutuksen olen hankkinut AJK:ssa Helsingissä. Kysy rohkeasti apuani! Suunnitellaan sinulle, tilallesi ja kukkarollesi sopiva toimiva ja tyylikäs ratkaisu.

Maria Muranen
OULUN MYYMÄLÄ
maria.muranen@kruunukaluste.fi
puh. 044 9063 625

Olen valmistunut sisustusalan artesaaniksi vuonna 2002 ja toiminut yrittäjänä siitä asti. Työskentelin jo sisustusopintojeni aikana Oulun Kruunukalusteessa. Valmistuttuani siirryin yrittäjyyteni lisäksi Stockmannin palvelukseen ja työskentelin siellä lähes yhdeksän vuotta huonekalu- ja sisustusosastolla, josta sitten vuonna 2010 tein paluun Kruunukalusteelle. Teen edelleen sisustussuunnittelua yksityisenä yrittäjänä sekä Kruunukalusteen asiakkaille. Koen suurta iloa olla mukana erilaisten ihmisten kanssa uudistamassa heille tärkeitä tiloja!

Kruunukaluste sisustussuunnitteluja Kirsi-Maria Perkkiö

Kirsi-Maria Perkkiö
OULUN MYYMÄLÄ
kirsi-maria.perkkio@kruunukaluste.fi
puh. 041 5071 680

Back to top