SISUSTUSSUUNNITTELIJAMME PALVELUKSESSASI

Nämä ammattitaitoiset sisustussuunnittelijat auttavat sinua pääkaupunkiseudulla, Tampereella (Pirkanmaa) ja Oulussa.

Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli kaipaat ammattilaisen apua kotisi tai terassisi sisustussuunnitteluun! Suunnittelupalvelumme on asiakkaillemme täysin veloitukseton.

Jenni Ikonen

Jenni Ikonen
VANTAAN MYYMÄLÄ
jenni.ikonen@kruunukaluste.fi
puh. 044 491 4589

NYT on aika toteuttaa sisustusunelmasi!

Valmistuin sisustussuunnittelijaksi vuoden 2023 alussa. Olen työskennellyt huonekalujen parissa useamman vuoden ja Kruunukalusteen tiimiin liityin toukokuussa 2023. Suurin intohimoni on aina ollut sisustus ja huonekalut. Paras tunne on se, kun saan yhdessä asiakkaan kanssa toteuttaa heidän sisustusunelmansa.

Kokemusta minulta löytyy aina asuntojen kokonaisvaltaisesta tai pienestä tilan sisustussuunnittelusta sekä isommista projekteista kuten asuntomessu projektin ja vuokrahuviloiden sisustussuunnittelusta. Minulla on myös vankka tietämys huonekaluista, sisustustuotteista, tekstiileistä ja valaisimista.

Omia vahvuuksiani ovat kyky asettua asiakkaan asemaan sekä näkemään tarpeet ja unelmat asiakkaan silmin, halu aina oppia uutta ja seurata ajankohtaisia uudistuksia sisustuksen saralla, 2D ja 3D mallinnukset. Minulle on tärkeää että, suunniteltava tila on sekä toimiva että asiakkaan näköinen.

Mikään projekti ei ole liian pieni tai suuri toteutettavaksi, ole minuun rohkeasti yhteydessä ja aloitetaan unelmasi luominen!

 

Eva Scheiman
PÄÄKAUPUNKISEUDUN MYYMÄLÄT
eva.scheiman@kruunukaluste.fi
puh. 043 8244 751

Tavoitteeni on luoda asiakkaan näköinen ja tarpeita vastaava, viihtyisä tila. Panostan ennen kaikkea järkevään tilasuunnitteluun. Kauneinkaan tila ei täytä tehtäväänsä, jos arki ja toiminnot eivät ole sujuvia. Vahvuuteni on tarkka värisilmä ja taito sovittaa muotoja yhteen.

Minulla on yli 20 vuoden työkokemus kiintokalusteiden- ja sisustussuunnittelun parissa. Kruunukalusteella olen aloittanut maaliskuussa 2023 ja olen iloinen päästessäni tarjoamaan asiakkaille tyylikkäitä ja laadukkaita kalusteita.

Koulutukseltani olen AMK Artenomi ja valmistunut Kuopion Muotoiluakatemiasta sisustussuunnittelijaksi vuonna 2001. Olen käynyt myös tekstiiliartesaanin koulutuksen vuonna 1996, joten tämä tukee hyvin osaamistani.

Otathan yhteyttä ja suunnitellaan teille toimiva ja viihtyisä tila.

Piia Lehtonen
PÄÄKAUPUNKISEUDUN MYYMÄLÄT
piia.lehtonen@kruunukaluste.fi
puh. 044 744 3075

Kaipaatko muutosta sisustukseesi?

Tarvitsetko vahvistusta omille sisustusajatuksillesi tai haluatko, että suunnittelisimme yhdessä jotain ihan uutta?

Olipa muutoskohteesi sitten koti, vapaa-ajan asunto tai työympäristö, terassi/parveke tai vaikkapa pikkuväen leikkimökki, niin kartoitetaan yhdessä toiveesi ja ajatuksesi muutoskohteesta.

Huomioidaan myös, että aina ei tarvitse kaikkea laittaa uusiksi, joten käydään yhdessä läpi kotisi sisustusaarteet ja yhdistetään ne Kruunukalusteen laadukkaan ja laajan valikoiman kanssa.

Näin saamme aikaan toimivan kokonaisuuden, joka vastaa juuri sinun tarpeitasi ja on sinun näköisesi.

Ota siis yhteyttä, varataan aika ja tehdään yhdessä sisustusunelmistasi totta.

Anne Kotiranta
TAMPEREEN MYYMÄLÄ
anne.kotiranta@kruunukaluste.fi
puh. 043 8250 983

Olen kuulunut Kruunukalusteen tiimiin vuodesta 2007. Sisustusalalta kokemusta on kertynyt reilut 18 vuotta. Huonekalujen lisäksi minulla on vankka kokemus matoista ja tekstiileistä. Sisustussuunnittelijan koulutuksen olen hankkinut AJK:ssa Helsingissä.

Kysy rohkeasti apuani! Suunnitellaan sinulle, tilallesi ja kukkarollesi sopiva toimiva ja tyylikäs ratkaisu.

Maria Muranen
OULUN MYYMÄLÄ
maria.muranen@kruunukaluste.fi
puh. 044 9063 625

Olen valmistunut sisustusalan artesaaniksi vuonna 2002 ja toiminut yrittäjänä siitä asti. Työskentelin jo sisustusopintojeni aikana Oulun Kruunukalusteessa.

Valmistuttuani siirryin yrittäjyyteni lisäksi Stockmannin palvelukseen ja työskentelin siellä lähes yhdeksän vuotta huonekalu- ja sisustusosastolla, josta sitten vuonna 2010 tein paluun Kruunukalusteelle.

Teen edelleen sisustussuunnittelua yksityisenä yrittäjänä sekä Kruunukalusteen asiakkaille. Koen suurta iloa olla mukana erilaisten ihmisten kanssa uudistamassa heille tärkeitä tiloja!

Kruunukaluste sisustussuunnitteluja Kirsi-Maria Perkkiö

Kirsi-Maria Perkkiö
OULUN MYYMÄLÄ
kirsi-maria.perkkio@kruunukaluste.fi
puh. 041 5071 680

Minulla on ollut iso ilo palvella Kruunukalusteen asiakkaita pian 20 vuotta. Suunnittelijana pidän tärkeänä lähtökohtana asiakkaan toiveita ja tarpeita. Taiteilijana taas kodin värit ja tyyli ovat lähellä sydäntä. Näistä se muodostuu, kodin henki.

Otathan yhteyttä, luodaan Sinulle ja teille toiveiden sisustus.

Klarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgamerican-express.svgapple-pay.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgop-lasku.svgosuuspankki.svgpaytrail.pngpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgsiirto.svgvisa.svgwalley-lasku-ja-osamaksu.svgwalley.svg
Back to top