SISUSTUSSUUNNITTELIJAMME PALVELUKSESSASI

Nämä ammattitaitoiset sisustussuunnittelijat auttavat sinua pääkaupunkiseudulla, Tampereella (Pirkanmaa) ja Oulussa.

Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli kaipaat ammattilaisen apua kotisi tai terassisi sisustussuunnitteluun! Suunnittelupalvelumme on asiakkaillemme täysin veloitukseton.

Piia Lehtonen
PÄÄKAUPUNKISEUDUN MYYMÄLÄT
piia.lehtonen@kruunukaluste.fi
puh. 044 744 3075

Kaipaatko muutosta sisustukseesi?

Tarvitsetko vahvistusta omille sisustusajatuksillesi tai haluatko, että suunnittelisimme yhdessä jotain ihan uutta?

Olipa muutoskohteesi sitten koti, vapaa-ajan asunto tai työympäristö, terassi/parveke tai vaikkapa pikkuväen leikkimökki, niin kartoitetaan yhdessä toiveesi ja ajatuksesi muutoskohteesta.

Huomioidaan myös, että aina ei tarvitse kaikkea laittaa uusiksi, joten käydään yhdessä läpi kotisi sisustusaarteet ja yhdistetään ne Kruunukalusteen laadukkaan ja laajan valikoiman kanssa.

Näin saamme aikaan toimivan kokonaisuuden, joka vastaa juuri sinun tarpeitasi ja on sinun näköisesi.

Ota siis yhteyttä, varataan aika ja tehdään yhdessä sisustusunelmistasi totta.

Anne Kotiranta
TAMPEREEN MYYMÄLÄ
anne.kotiranta@kruunukaluste.fi
puh. 043 8250 983

Olen kuulunut Kruunukalusteen tiimiin vuodesta 2007. Sisustusalalta kokemusta on kertynyt reilut 18 vuotta. Huonekalujen lisäksi minulla on vankka kokemus matoista ja tekstiileistä. Sisustussuunnittelijan koulutuksen olen hankkinut AJK:ssa Helsingissä.

Kysy rohkeasti apuani! Suunnitellaan sinulle, tilallesi ja kukkarollesi sopiva toimiva ja tyylikäs ratkaisu.

Maria Muranen
OULUN MYYMÄLÄ
maria.muranen@kruunukaluste.fi
puh. 044 9063 625

Olen valmistunut sisustusalan artesaaniksi vuonna 2002 ja toiminut yrittäjänä siitä asti. Työskentelin jo sisustusopintojeni aikana Oulun Kruunukalusteessa.

Valmistuttuani siirryin yrittäjyyteni lisäksi Stockmannin palvelukseen ja työskentelin siellä lähes yhdeksän vuotta huonekalu- ja sisustusosastolla, josta sitten vuonna 2010 tein paluun Kruunukalusteelle.

Teen edelleen sisustussuunnittelua yksityisenä yrittäjänä sekä Kruunukalusteen asiakkaille. Koen suurta iloa olla mukana erilaisten ihmisten kanssa uudistamassa heille tärkeitä tiloja!

Kruunukaluste sisustussuunnitteluja Kirsi-Maria Perkkiö

Kirsi-Maria Perkkiö
OULUN MYYMÄLÄ
kirsi-maria.perkkio@kruunukaluste.fi
puh. 041 5071 680

Minulla on ollut iso ilo palvella Kruunukalusteen asiakkaita pian 20 vuotta. Suunnittelijana pidän tärkeänä lähtökohtana asiakkaan toiveita ja tarpeita. Taiteilijana taas kodin värit ja tyyli ovat lähellä sydäntä. Näistä se muodostuu, kodin henki.

Otathan yhteyttä, luodaan Sinulle ja teille toiveiden sisustus.

Klarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgamerican-express.svgapple-pay.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgop-lasku.svgosuuspankki.svgpaytrail.pngpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgsiirto.svgvisa.svgwalley-lasku-ja-osamaksu.svgwalley.svg
Back to top