Blogi, Yleinen

Kruunukaluste Oulu

12.4.2023

Tervetuloa Kruunukalusteen Oulun myymälään! Myymälämme sijaitsee hyvällä paikalla kaupungin sydämessä Sisustajantorilla, osoitteessa Taka-Lyötyn Aukio 2. Myymälän edessä on ilmainen pysäköintialue asiakkaillemme ja myymälä on esteetön.

Kauniissa ja valoisassa myymälässämme on helppo liikkua teemoittain järjestetyltä osastolta toiselle. Löydät meiltä muiden muassa niin Furninovan, Natuzzin kuin Kamjon osastot. Kruunukaluste tarjoaa laajan valikoiman huonekaluja ja sisustustuotteita erilaisiin tiloihin, kuten olohuoneisiin, makuuhuoneisiin, keittiöihin ja eteisiin. Voit löytää modernia ja ajattoman tyylikästä designia sekä edullisia ja kohtuuhintaisia vaihtoehtoja. Meillä on myös erikoistarjouksia ja uutuuskalusteita saatavilla aina, joten löydät varmasti jotain sopivaa budjettiisi. 

 

Heti oven lähettyviltä löydät Richmondin yksilölliset ja ylelliset sohvat ja sohvapöydät, ihanat nojatuolit ja huikeat valaisimet. Myymälässä voit tutustua myös Richmondin katalogiin, josta voit valita kaikki ihanuudet kotiisi. 

Kauniit sohvat, sikeät unet 

 

Ruotsalainen Furninova on vahvasti edustettuna Oulun-myymälässämme. Furninovan valikoima tunnetaan erittäin hyvästä hinta-laatusuhteesta ja huikean laajasta muunneltavuudesta. Pääset tutustumaan kaikkiin verhoiluvaihtoehtoihin ja voit kokeilla erilaisia istuinmukavuuksia. Furninovan sohvissa käytetty puu on FSC-sertifioitua ja höyhenet on kerätty lintuja satuttamatta. 

Myymäläpäällikkömme Laura vinkkasi, että myymälässämme on esillä Grande-mallisohva uudella synteettisellä untuvatäytteellä, joka sopii myös allergisille. Synteettinen untuva on valmistettu polyesterikuidusta ja se on käsitelty paloturvalliseksi. Materiaalissa ei ole mitään eläinperäistä. 

Italialainen Natuzzi on omaa luokkaansa muotoilun ja tyylin saralla. Natuzzin nahkasohvat ja nojatuolit tilaat helposti haluamallasi verhoilulla. Kaikki verhoilunäytteet ovat hypisteltävissä myymälässä, jotta saat tuntuman ihaniin materiaaleihin – näin valinnan tekeminen on helpompaa. 

 

Viimeisimpänä uutuutena myymälässämme on tanskalaisen Linie Designin esittelytila. Linie Designin matot tunnetaan laadusta, tyylistä ja eettisyydestä. Matot solmitaan käsin Intiassa paikallista käsityötaitoa kunnioittaen ja kiinnittäen erityistä huomiota työoloihin. 

Kevään 2023 aikana Oulun-myymälämme saa Rowicon shop-in-shop-osaston, jossa pääset tunnelmoimaan Rowicon pöytien, tuolien ja säilytyskalusteiden luomia mahdollisuuksia. Rowicolta löydät myös sohvat, nojatuolit ja matot, joten valikoimasta on helppo löytää yhtenäinen kokonaisuus, joka sopii pohjoismaiseen makuun. 

Aidosti palveleva sisustusasiantuntija 

 

Asiantuntevat ja ystävälliset myyjämme ovat aina valmiita auttamaan ja neuvomaan sinua yksilöllisesti, jotta löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivat kalusteet. Myyjämme ovat erittäin perehtyneitä tuotteisiin ja voivat auttaa sinua tekemään oikean valinnan. Voit myös tilata tuotteet verkossa ja noutaa ne myymälästämme tai valita toimituksen suoraan kotiovellesi. Räätälöimme sinulle sopivan tarjouksen valitsemastasi kokonaisuudesta. 

Myymälämme tarjoaa aidosti yksilöllisen palvelun. Pohditpa yksittäistä elementtiä tai koko kodin sisustusta, saat suunnittelijoiltamme maksuttoman sisustussuunnitelman ja yksilölliset suositukset materiaaleista, väreistä ja tuotteista. Suunnitelman voit pyytää myymälässä tai sähköpostilla. Voit myös pyytää tarvekartoituksen, jos suunnitelma on hahmottumassa. 

Kruunukalusteen Oulun myymälä on ehdottomasti vierailun arvoinen, kun etsit laadukkaita kalusteita ja sisustustuotteita Oulussa. Olemme avoinna maanantaista perjantaihin kello 10–19, lauantaisin kello 10–16 ja sunnuntaisin klo 12–16. Tervetuloa ostoksille!