Uutisia ja tapahtumia, Yleinen

Interfacen osasto Tampereella

17.5.2023

Uusi Interface-osasto valmistui Tampereen-myymäläämme 17.5. ja saimme upeat kotimaiset huonekalut ihailtavaksemme!

Tampereella ovat esillä muiden muassa Coco-sohva, Interfacen sohvapöydät, iki-ihana Bug-nojatuoli sekä totta kai Interfacen monipuoliset verhoilumateriaalit. Interfacen omien verhoilumateriaalien lisäksi sohvat ja nojatuolit ovat tilattavissa muun muassa Lauritzonin valikoiman verhoiluilla. Katso artikkelin lopusta huonekalut, jotka saimme Tampereelle esille.

 

Interfacen verhoilunäytteet, kankaat, nahat ja matot ovat esillä Tampereen Kruunukalusteessa

 

Kruunukaluste Tampere <3 Interface

Interfacen valikoimasta löytyvät sisustusratkaisut koko kotiin. Kotimaiset sohvat, nojatuolit ja sohvapöydät muodostavat mukavan oleskelutilan ytimen. Tämän lisäksi valikoimassa on villan ja pellavan sekoituksesta valmistettu laadukas Split-matto, joka viimeistelee täydellisen harmonisen kodin.

 

Interface Split-matto ja Delta-sohvapöytä esillä Tampereen-myymälässä

 

Kotimaista, räätälöityä, tinkimätöntä laatua

Kotimaisissa huonekaluissa on parasta se, että ne voidaan valmistaa yksilöllisesti juuri sinulle toiveidesi mukaan. Interfacella on jo pitkä kokemus sisustusunelmien toteuttamisesta ja siksi olemme ylpeitä saadessamme liittyä mukaan kertomaan kotimaisen huonekaluosaamisen ilosanomaa. Nyt ei tarvitse harmitella sitä, että sohva on muutaman sentin liian leveä tai himpun verran liian kova. Interfacen sohva ei ole melkein tai sinnepäin, se on juuri oikein!

 

Interface Coco-sohva on esillä Tampereen-myymälässä

 

Kuten Interfacella sanotaan: Hyvän sohvan tuntee. Ihmisen todellinen tarve on pysähtyminen, rauhoittuminen, oman hetken vaaliminen, olostaan nauttiminen.

Tule myymäläämme fiilistelemään ihanaa kotimaista tyyliä kanssamme, toteutetaan sohvaunelmasi yhdessä! Tutustu valmistajaan Interfacen sivustolla.

Interfacen mallikalusteita nähtävillä myös myymälöissämme Turussa ja Vantaalla.

TUTUSTUMISKAMPANJA: Interfacen sohvat, nojatuolit ja rahit nyt -20 %. Voimassa 31.5.2023 asti verkossa ja myymälöissä.