KruunuDesign

KESÄALE 2024


KESÄALE – Valikoidut KruunuDesign-sohvat ja nojatuolit -20 %.
Voimassa 5.8.2024 asti uusiin tilauksiin ja normaalihintaisiin tuotteisiin verkossa ja myymälöissä. *Ei koske Aina edullinen -tuotteita.

Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa (51)
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Koko
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Yhteensä 116 tuotetta

KruunuDesign-tuotteet Kruunukalusteen asiakkaille

KruunuDesignin tuotteet tulevat eri tehtailta sekä Euroopasta että muualta maailmalta. Yksittäin ehdottomasti kiinnostavin tuoteryhmämme on KruunuDesignin sohvat ja nojatuolit, jotka on valmistettu FSC-sertifioidusta puusta ja verhoiltu laadukkailla materiaaleilla.

Toinen kiinnostava tuoteryhmämme on puutarhakalusteet, jotka pitävät suosionsa vuosi toisensa jälkeen. Käytämme vuosittain paljon aikaa laadukkaiden, kestävien ja kauniiden ulkokalusteiden löytämiseen, ja kesäkalustevalikoimamme on kuuluisa tyylistään ja laadustaan.

Lisäksi tuomme maahan muun muassa sohvia, sänkyjä sekä säilytyskalusteita kuten esimerkiksi tv-tasoja, senkkejä, vitrniinejä sekä lipastoja samoin kuin erilaisia pöytiä ja valaisimia.

Tutustu valikoimaamme ja tilaa omasi! Mikäli et löytänyt verkkokaupasta etsimääsi tuotetta, kannattaa vinkata verkkokaupan asiakaspalveluun, ja selvitämme, onko tuotetta mahdollista ottaa valikoimiin.

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top