Skovby

KESÄALE 2024


KESÄALE –
Skovby huonekalut -15 %, kampanja voimassa 5.8.2024 asti. Ei koske Aina edullinen -tuotteita.

Skovby on tanskalainen huonekaluvalmistaja ja perheyritys, joka osaa erityisellä tavalla yhdistää huonekaluissaan designin ja toiminnallisuuden.

Skovbyn valikoimasta löytyvät upeat pöydät, tuolit ja säilytyskalusteet pohjoismaiseen makuun.

Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Koko
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Yhteensä 65 tuotetta

Tanskalainen huonekaluvalmistaja Skovby

Skovby suunnittelee ja valmistaa huonekalut Tanskassa ja on tehnyt niin jo yli 85 vuotta. Yritys kuuluu danish furnituremakers’ quality control– järjestöön, jonka tarkoitus on taata huonekaluille korkeaa laatu, ympäristöystävälliset tuotantotavat sekä niiden valmistus Tanskassa.

Jo 30 vuotta Skovby:n pääsuunnittelijana toimineen arkkitehdin Per Hånsbaekin omaleimainen kädenjälki näkyy läpi koko Skovbyn malliston – selvänä tasapainona designin ja toiminnallisuuden välillä. Monet Hånsbaekin suunnittelemat mallit ovat patentoituja. Näistä yksi on pöytä #24, jonka saa tarvittaessa jatkettua kuuden hengen pöydästä aina kahdenkymmenen hengen pöydäksi.

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top