Brafab

KESÄALE 2024


KESÄALE – voimassa 5.8. asti ellei toisin ilmoitettu.
Katso kaikki voimassaoloajat ja ALE-kampanjat täältä.

Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa(43)
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Koko
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Yhteensä 124 tuotetta

Kestäviä ulkokalusteita pohjoismaiseen makuun

Ruotsalainen Brafab on yksi tunnetuimmista ja suosituimmista puutarhakalusteiden valmistajista kaikissa pohjoismaissa. Brafab-puutarhakalusteet vetoavat kesäpihan sisustajiin selkeillä ja yksinkertaisilla muodoilla, perinteillä ja harmonisilla värimaailmoilla. Brafab-puutarhakalusteet ovat sekä kestäviä ja laadukkaita että ajattoman tyylikkäitä.

Brafabin nimi ”Bra Fritidsprodukter AB” juontaa juurensa ruotsalaisen perustajansa poikien nimikirjaimista Bodil, Rold ja Arne. Brafabin kesäkalusteet ovat kestävää ja tyylikästä laatua.

Yritys on perustettu jo vuonna 1935 ja sukupolvenvaihdoksen aikaan vuonna 1975 yrityksen toiminta lähti kasvamaan kohti nykyistä merkittävää puutarhakalustetoimittajan asemaansa. Brafabin mallistossa on paljon valinnanvaraa ja räätälöitävyyttä asiakkaan omiin tarpeisiin.

Tilaamme joka kesä monipuolisen valikoiman Brafabin puutarhakalusteita varastoon, minkä lisäksi koko Brafabin mallisto on tilattavissa Kruunukalusteen kautta.

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top