Cane-line

Kategoriat
Tuoteryhmät
Valmistajat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Yhteensä 48 tuotetta

Cane-line on tanskalainen huonekaluvalmistaja, joka osaa erityisellä tavalla yhdistää huonekaluissaan designin mukavuuden ja toiminnallisuuden kanssa.

Cane-line tarjoaa tanskalaista designia kolmenkymmenen vuoden kokemuksella. Cane-linen malliston suunnittelussa ja tuotannossa on käytetty paljon aikaa ja vaivaa sekä materiaalien että muotoilun erityislaatuisuuteen. Kaikki Cnne-line-materiaalit ovat huippulaadukkaita, sillä Cane-linen puutarhakalusteissa on vahva runkorakenne, UV-säteilyä kestävät sekä nopeasti kuivuvat materiaalit. Cane-linen design puhuu kokonaan omaa, huippulaadukasta kieltään, joten Cane-line-tuotteen ostaja hankkii kesäpihalle ajatonta ja kestävää tyyliä.

Cane-line suunnittelee ja valmistaa huonekaluja sekä ulko- että sisäkäyttöön. Kruunukalusteen verkkokaupasta on ostettavissa valikoima Cane-linen puutarhakalusteita, minkä lisäksi koko Cane-linen mallisto on tilattavissa myymälöidemme kautta. Cane-linen ulkomalliston tarkoituksena on parantaa ulkona vietetyn aikaa tyylikkäillä, käytännöllisillä ja mukavilla kalusteilla.

Tutustu Cane-linen mallistoon ja valitse omasi! Mikäli verkkokaupasta ei löytynyt etsimääsi, suosittelemme olemaan yhteydessä verkkokaupan asiakaspalveluun tai myymälään. Asiantunteva henkilökuntamme palvelee mielellään myös yksilöllisissä tarpeissa.

Back to top