Blogi, Yleinen

Joululahjat helposti netistä

7.11.2023

Kaunista kotiin ja kaverille! Nyt on hyvä aika tilata joululahjat netistä, sillä kuljetuskumppanimme mukaan kuljetuskoneisto on vireessä joulusesonkia varten!

Etsitkö pientä koriste-esinettä vai haluatko päivittää sohvan juhlasesonkia varten? Olipa tarve mikä vain, vielä ehtii! Varastotuotteemme toimitetaan Ylöjärven varastoltamme 3–7 arkipäivässä. Suurin osa Richmondin ja Artwoodin upeista sisustusesineistä taas toimitetaan noin kahdessa viikossa kotiin tai noutopisteeseen.

 

Richmond Interiors Joululahjat netistä

 

Valoisaa joulua

Kaunis lyhty tai tyylikäs valaisin on aina sopiva joululahja ja tunnelmanluoja. Kumppanimme Valaisin Grönlundin varastosta löytyy suurin osa heidän valaisinvalikoimastaan ja näin valaisimien toimitusaika on vain muutama arkipäivä. Oikaisemme matkassa vielä lisää sillä, että valaisimet eivät käy lainkaan omalla varastollamme, vaan ne matkaavat suoraan Grönlundilta Kaarinasta asiakkaillemme.

 

Joululahjat netistä

 

Lempeitä unia vuosiksi eteenpäin

Nukuttaisiinko teillä ensi vuonna entistäkin ihanammin painopeiton alla tai kenties uudessa sängyssä? Sänkyvaihtoehtojen kokeileminen on helppoa myymälöissämme, mutta tarjoamme myös verkkokaupan puolella kattavasti tietoa sängyistämme. Mikäli jokin yksityiskohta jää askarruttamaan tai haluat asiantuntijan arvioivan esimerkiksi tietylle perheenjäsenelle sopivaa nukkumisratkaisua, pirauta myyntinumeroomme 0290 024024. Kysyvä ei tieltä eksy!

 

Joululahjat netistä VM Carpet Viita-matto

 

Kauniit matot, pehmeät istuimet

Anna anopille auvoisat askeleet jouluksi ja koko ensi vuodeksi! Upea matto on takuulla mieleinen joululahja, jonka saaja ajattelee sinua lämmöllä joka kerta matolla astellessaan. Laleen Heaven-matto on kuuluisa pehmeydestään. Aamutkin ovat silkkaa iloa, kun saa laskea jalkansa unelmanpehmeälle nukalle.

Kotimaiset VM Carpet -matot valmistuvat noin 2–3:ssa viikossa ja löytyypä meiltä joitakin mattoja myös helposti omasta varastostamme sitäkin nopeammalla toimitusajalla.

Uusimpana ihanuutena olemme saaneet Tampereen-myymäläämme Cuero Designin Mariposa-lepakkotuolin, joka on verhoiltu aidolla islantilaisella lampaantaljalla. Tässä lepakkotuolissa on reilut mitat ja siro mutta kestävä metallirunko.

 

Joululahjat netistä –Cuero Design Mariposa-tuoli

 

Kestävät joululahjat

Kestävyys syntyy kotimaisuudesta, sertifioiduista materiaaleista ja ilmastolle ystävällisistä kuljetustavoista. Kumppanimme Posti ja Postnord ovat sitoutuneet tarjoamaan fossiilittomat kuljetukset vuoteen 2030 mennessä ja tämä työ on jo hyvässä vauhdissa. Lisäksi kumppanimme Hakonen hoitaa korjaus- ja asennustyöt sekä vanhojen huonekalujen ja pakkausmateriaalien kierrättämisen Suomen suurimmissa kaupungeissa.

Vieläkö mietityttää? Muista myös Kruunukalusteen lahjakortti! Lahjakortin saaja voi valita juuri toiveidensa mukaisen lahjan monipuolisesta valikoimastamme. Lahjakortin tilaat helposti myyntinumerostamme 0290 024024 tai myymälöistämme. Lahjakortti käy niin myymälöissämme kuin verkkokaupassammekin.

Ps. Hyödynnä SYYSETU-alekoodi, jolla saat ilmaisen toimituksen yli 500 euron tilauksiin! Käytä SYYSETU verkkokaupan kassalla. Voimassa 30.11.2023 asti.

Klikkaa tästä kauppaamme jouluostoksille >>