ByNiemi

BLACK WEEK! ByNiemi Gustav-, Forte-, Tema- ja Savoy-säilytyskalusteet -20 %.
Kampanja voimassa 25.11.–2.12.2021.

Kategoriat
Tuoteryhmät
Valmistajat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Yhteensä 60 tuotetta

Niemen Tehtaat on jo vuonna 1898 perustettu perinteikäs suomalainen perheyritys, joka on maamme vanhin ja yksi maamme suurimpia huonekaluvalmistajia. Niemen tuotemerkkeihin kuuluvat mm. Gustav-sarjan sängyt ja säilytyskalusteet.

Ajattoman tyylikkäiden ja toimivien hyllystö- ja vitriinimallien kaunis pintakäsittely ja viimeistellyt yksityiskohdat korostavat aidon puun kauneutta. Niemen Tehtaiden tuotanto tapahtuu perinteitä kunnioittaen. Perinteiden rinnalla monipuolinen ja ajanmukainen tuotekehitys on tärkeä osa jokapäiväistä tuotantoa.

Niemen Tehtaiden päätuotanto tapahtuu yrityksen tuotantotiloissa Sastamalassa Tampereen kupeessa. Yrityksen perusarvoihin kuuluvat jatkuva suunnittelu ja tuotekehitys, joustava tuotanto ja ammattitaito. Asiakkaalla on vahva rooli suunnittelussa, sillä eri paloista ja moduuleista koostuvat kokonaisuudet valmistetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kruunukalusteen verkkokaupassa on esillä ja ostettavissa valikoitu mallisto ByNiemen tuotteita. Lisää tuotteita sekä kaikkien sohvien ja nojatuolien verhoiluvaihtoehdot ovat nähtävillä ja tilattavissa myymälöissämme. Mikäli et siis löydä etsimääsi verkkokaupasta, ei hätää! Myymälämme asiantunteva henkilökunta palvelee mielellään yksilöllisten tarpeiden täyttämisessä.

Back to top