Näyttävä Glasgow-kattovalaisin

Valaisin Grönlundin Glasgow-kattovalaisin on saatavilla joko 3- tai 9-palloisena. Pienemmän, 3-palloisen valaisimen halkaisija on 64 cm ja isomman, 9-palloisen valaisimen halkaisija on 83 cm.

Saatavissa on kaksi väriä. Tumman, savulasisen valaisimen johto ja tulppa ovat mustia ja vaalean shampanjan värisen johto ja tulppa ovat messinkisiä.

Valaisimessa on koukkukiinnitys ja valaisinpistotulppa. Vaijerin ja johdon pituus on 3 metriä, joten valaisin soveltuu yhtä lailla niin matalaan kuin korkeaan tilaan.

Saatavissa on myös samaan Glasgow-sarjaan kuuluva riippuvalaisin.

Mikäli et löytänyt etsimääsi tuotetta verkkokaupastamme, ei hätää. Koko Valaisin Grönlundin mallisto on tilattavissa Kruunukalusteen kautta, joten tuotekyselyjen yhteydessä suosittelemme ottamaan yhteyttä myymälöihimme tai verkkokaupan asiakaspalveluun.

Tekniset tiedot:
Pieni Ø 64 cm, ↕ 37 cm.
3 x G9 LED, max 5 W.

Iso Ø 83 cm, ↕ 40 cm.
9 x G9 LED, max 5 W.

Värit:
Savulasi ja shampanja.

Tutustu myös muihin valaisimiimme.

Mitat 40-37 cm (senttimetri)
Väri

,

Koko

,

Materiaalit

,

Valaisin Grönlund Glasgow-kattovalaisin

Valaisin Grönlundin todella kaunis Glasgow-kattovalaisin tuo tilaan lämpöä ja arvokkuutta. Lasinen valaisin on saatavilla kahdessa koossa.

Nämä valaisimet ovat tilaustuotteita. Klikkaamalla alta haluamasi vaihtoehdon saat esiin tiedon myymälöiden esittelykappaleista.

Lue lisää

395,00 895,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 1-2 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Valaisin Grönlund Glasgow-kattovalaisin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *