Valaisin Grönlund

SYYSALE – Valaisin Grönlundin koko mallisto -20 %, voimassa 30.9.2023 asti uusiin tilauksiin ja normaalihintaisiin tuotteisiin verkossa ja myymälöissä.

Valaisin Grönlund on laadukkaiden sisustusvalaisimien ja lampunvarjostimien valmistaja ja maahantuontiyritys.

Kategoriat
Aina edullinen
Heti varastosta
Varastossa (3)
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Yhteensä 127 tuotetta

Tyylikkäät valaisimet Valaisin Grönlundilta

Valaisin Grönlund on vuonna 1981 perustettu perheyritys, jonka toimipaikka sijaitsee Kaarinassa. Valaisin Grönlund tunnetaan laadukkaista tuotteista sekä asiantuntevasta ja ystävällisestä palvelusta.

Valaisin Grönlundin valikoimaan kuuluvat oman Grönlund Design Teamin suunnittelemat Design by Grönlund -valaisimet sekä ulkomaisista huippusuunnittelijoista saksalaisen Böhmer Leuchtenin valaisimet.

Tuotteet ovat korkealaatuisia ja suunnattu ihmisille, jotka arvostavat tyylikkyyttä ja yksilöllisyyttä sisustuksessa, kuitenkin kohtuuhinnalla.

Klarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgamerican-express.svgapple-pay.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgop-lasku.svgosuuspankki.svgpaytrail.pngpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgsiirto.svgvisa.svgwalley-lasku-ja-osamaksu.svgwalley.svg
Back to top