Kevyt Vannes-sivupöytä ulos terassille ja puutarhaan

Brafabin Vannes-sivupöytä on ihastuttavan monikäyttöinen. Pöytiä yhdistelemällä voi rakentaa hauskoja yksityiskohtia kesäpihan kaunistukseksi.

Pöytä on ostettavissa Kruunukalusteen verkkokaupasta kolmessa koossa halkaisijaltaan 45 cm, 60 cm sekä 75 cm leveänä. Värivaihtoehtoja on kaksi: musta ja valkoinen.

Mikäli olet kiinnostunut muista koko- tai värivaihtoehdoista tai Brafabin muusta mallistosta, suosittelemme ottamaan yhteyttä myymälöihimme tai verkkokaupan asiakaspalveluun. Koko Brafabin mallisto on tilattavissa Kruunukalusteen kautta.

Ruotsalainen Brafab on yksi tunnetuimmista ja suosituimmista puutarhakalusteiden valmistajista kaikissa pohjoismaissa. Brafab-puutarhakalusteet vetoavat kesäpihan sisustajiin selkeillä ja yksinkertaisilla muodoilla, perinteillä ja harmonisilla värimaailmoilla. Brafab-puutarhakalusteet ovat sekä kestäviä ja laadukkaita että ajattoman tyylikkäitä.

Koot:
Ø 45 x 50 cm.
Ø 60 x 45 cm.
Ø 75 x 50 cm.

Värit:
Valkoinen, koot Ø 45 cm ja Ø 60 cm.
Musta, koot Ø 60 cm ja Ø 75 cm.

Mitat5045 cm (senttimetri)
Väri

,

Koko

, ,

Materiaalit

,

Brafab Vannes-sivupöytä

Brafabin Vannes-sivupöytä on valmistettu alumiinista, joten se on erittäin kevytrakenteinen ja helppo siirrellä.

Brafabin Vannes-pöytä on saatavilla eri kokoisina versioina. Klikkaamalla alta haluamasi kokonaisuuden saat näkyville tuotteen tämänhetkisen varastosaatavuuden sekä tiedon myymälämalleista.

Lue lisää

95,00 204,00 

Tyhjennä

Varastotuote, toimitusaika 3-7 arkipäivää

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Brafab Vannes-sivupöytä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *