Kaunis Glasgow-valaisin

Valaisin Grönlundin Glasgow-sarjan valaisimet kuuluvat Grönlundin omaan Design by Grönlund -mallistoon. Glasgow-lattiavalaisin ihastuttaa materiaalien ja muotojen leikittelyllä. Lattiavalaisimessa on pyöreäksi muotoillut lasikuvut, joiden läpi valo kimaltaa kauniisti luoden ympärilleen lämmintä tunnelmaa.

Lattiavalaisin on saatavilla kahdessa värissä savulasisena ja shampanjan sävyisenä.

Valaisimeen sopii 4 kpl G9 LED -polttimoita max 5W. Polttimot eivät sisälly hintaan.

Valaisin Grönlund on suomalainen perheyritys, joka valmistaa korkealaatuisia valaisimia. Grönlund myös tuo maailmalta kiinnostavimmat ja pohjoismaiseen makuun sopivimmat valaistusratkaisut. Valaisin Grönlundin valaisimet sopivat laatua ja yksilöllisyyttä arvostavalle sisustajalle. Tällä valikoimalla valaiset kaikki tilat mummonmökistä ultramoderniin lasipalatsiin!

Mikäli et löytänyt etsimääsi tuotetta verkkokaupastamme, ei hätää. Koko Valaisin Grönlundin mallisto on tilattavissa Kruunukalusteen kautta, joten tuotekyselyjen yhteydessä suosittelemme ottamaan yhteyttä myymälöihimme tai verkkokaupan asiakaspalveluun.

 

Koko:
28 x 28 x 161 cm.

Värit:
Savulasi, shampanja.

Materiaalit:
Lasi, metalli.

Tekniset tiedot:
4 x G9 LED -polttimo, max 5W.

Tutustu myös muihin valaisimiimme.

Väri

,

Materiaalit

,

Valmistusmaa

Valaisin Grönlund Glasgow-lattiavalaisin

Valaisin Grönlundin Glasgow-lattiavalaisin on hienostunut lisä kodin sisustukseen. Lasinen lattiavalaisin on saatavilla kahdessa värissä.

Nämä valaisimet ovat tilaustuotteita. Klikkaamalla alta haluamasi vaihtoehdon saat esiin tiedon myymälöiden esittelykappaleista.

Lue lisää

498,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 1-2 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Valaisin Grönlund Glasgow-lattiavalaisin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *