Kaunis Glasgow-valaisin

Valaisin Grönlundin Glasgow-sarjan valaisimet kuuluvat Grönlundin omaan Design by Grönlund -mallistoon. Glasgow-pöytävalaisin ilahduttaa muotojen leikittelyllä. Sarjaan kuuluvat pöytävalaisimen lisäksi myös seinävalaisin, lattiavalaisin sekä kattovalaisin ja riippuvalaisin.

Pöytävalaisimessa on kaksi kaunista, pyörää lasikupua, ja valaisin on saatavilla joko savulasisena tai shampanjan värisenä.

Pöytävalaisin on korkeudeltaan 41 cm. Valaisimeen sopii 2 kpl G9-kannalla varustettuja polttimoita max 5W.

Polttimot kannattaa valita huolella, sillä ne kuultavat lasisen pinnan läpi etenkin valaisimen ollessa päällä. Polttimot  eivät sisälly hintaan.

Valaisin Grönlund on suomalainen perheyritys, joka valmistaa korkealaatuisia valaisimia. Grönlund myös tuo maailmalta kiinnostavimmat ja pohjoismaiseen makuun sopivimmat valaistusratkaisut. Valaisin Grönlundin valaisimet sopivat laatua ja yksilöllisyyttä arvostavalle sisustajalle. Tällä valikoimalla valaiset kaikki tilat mummonmökistä ultramoderniin lasipalatsiin!

Mikäli et löytänyt etsimääsi tuotetta verkkokaupastamme, ei hätää. Koko Valaisin Grönlundin mallisto on tilattavissa Kruunukalusteen kautta, joten tuotekyselyjen yhteydessä suosittelemme ottamaan yhteyttä myymälöihimme tai verkkokaupan asiakaspalveluun.

 

Koko:
25 x 14 x 41 cm.

Värit:
Savulasi, shampanja.

Materiaalit:
Lasi.

Tekniset tiedot:
2 x LED G9 -polttimo, max 5W.

Tutustu myös muihin valaisimiimme.

Väri

,

Valmistusmaa

Materiaalit

Valaisin Grönlund Glasgow-pöytävalaisin

Valaisin Grönlundin hienostunut Glasgow-pöytävalaisin on kaunis ja klassinen sisustusvalaisin. Valaisin on saatavilla kahdessa värissä.

Nämä valaisimet ovat tilaustuotteita. Klikkaamalla alta haluamasi vaihtoehdon saat esiin tiedon myymälöiden esittelykappaleista.

Lue lisää

290,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 1-2 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Valaisin Grönlund Glasgow-pöytävalaisin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *