Kaunis Glasgow-valaisin

Valaisin Grönlundin Glasgow-seinävalaisin on klassisen kaunis valinta.

Glasgow-sarjan valaisimet on valmistettu savulasin tai shampanjan väriseksi sävytetystä lasista. Sarjan valaisimet huokuvat hienostunutta värimaailmaa ja muotoja, joiden ansiosta valo itsessään pääsee oikeuksiinsa.

Seinävalaisimessa on kolme kaunista, pyöreää kupua, jonka läpi valo kimmeltää huoneeseen. Valaisimen polttimot kannattaa valita huolella, sillä ne kuultavat kuvun läpi myös valaisimen ollessa sammuksissa.

Valaisimeen sopii 3 kpl G9 LED-polttimoita, max 5W. Polttimot eivät sisälly hintaan. Suosittelemme filamenttipolttimoita.

Mikäli et löytänyt etsimääsi tuotetta verkkokaupastamme, ei hätää. Koko Valaisin Grönlundin mallisto on tilattavissa Kruunukalusteen kautta, joten tuotekyselyjen yhteydessä suosittelemme ottamaan yhteyttä myymälöihimme tai verkkokaupan asiakaspalveluun.

Koko:
20 x 15 x 32 cm.

Värit:
Savulasi, shampanja.

Materiaalit:
Lasi, metalli.

Tekniset tiedot:
3 x G9 LED-polttimo, max 5W.

Tutustu myös muihin valaisimiimme.

Väri

,

Materiaalit

,

Valmistusmaa

Valaisin Grönlund Glasgow-seinävalaisin

Valaisin Grönlundin Glasgow-seinävalaisin täydentää tyylikkään tuoteperheen. Lasinen seinävalaisin on saatavilla kahdessa värissä joko savulasisena tai shampanjan sävyisenä.

Nämä valaisimet ovat tilaustuotteita. Klikkaamalla alta haluamasi vaihtoehdon saat esiin tiedon myymälöiden esittelykappaleista.

Lue lisää

Alkuperäinen hinta oli: 210,00 €.Nykyinen hinta on: 168,00 €.

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 1-2 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Valaisin Grönlund Glasgow-seinävalaisin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *