Tyylikäs Haag-valaisin

Haag-lattiavalaisin kuuluu Valaisin Grönlundin omaan Design by Grönlund -mallistoon. Klassinen lattiavalaisin on saatavissa mustana ja valkoisena, ja molemmissa väreissä on kaunis saarnipuinen yksityiskohta.

Tämä siro valaisin on vaivatonta siirtää juuri sinne, missä kulloinkin tarvitaan lisävaloa. Valaisimeen sopii E27-kannalla varustettu polttimo.

Valaisimen korkeus on 164 cm ja varjostimen halkaisija on 44 cm. Runko on valmistettu saarnista ja varjostin on kankainen. Varjostimen halkaisija on 44 cm.

Katkaisin löytyy lampun kannasta.

Tutustu myös samaan sarjaan kuuluvaan Haag-pöytävalaisimeen.

Etkö löytänyt etsimääsi verkkokauppamme valikoimasta? Hätä ei ole tämän näköinen, sillä Kruunukalusteen kautta voit tilata Valaisin Grönlundin koko valikoiman. Myymälämme ja verkkokaupan asiakaspalvelu auttavat mielellään.

Valaisin Grönlund on suomalainen perheyritys, joka valmistaa korkealaatuisia valaisimia. Grönlund myös tuo maailmalta kiinnostavimmat ja pohjoismaiseen makuun sopivimmat valaistusratkaisut. Valaisin Grönlundin valaisimet sopivat laatua ja yksilöllisyyttä arvostavalle sisustajalle. Tällä valikoimalla valaiset kaikki tilat mummonmökistä ultramoderniin lasipalatsiin!

Koko:
Ø 44 cm, ↕164 cm.

Tekniset tiedot:
1 x E27, max 40W.
Katkaisin lampun kannassa.

Väri:
Valkoinen, musta.

Tutustu myös muihin valaisimiimme.

Mitat164 cm (senttimetri)
Väri

,

Valaisin Grönlund Haag-lattiavalaisin

Valaisin Grönlundin puhdaslinjainen Haag-lattiavalaisin tuo kotiin valoa ja lämpöä.

Nämä valaisimet ovat tilaustuotteita. Klikkaamalla alta haluamasi vaihtoehdon saat esiin tiedon myymälöiden esittelykappaleista.

Lue lisää

350,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 1-2 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Valaisin Grönlund Haag-lattiavalaisin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *