UV-suojattu LUX-aurinkovarjo

KruunuDesignin LUX-aurinkovarjo on hinta-laatusuhteeltaan erinomainen valinta! Suosittu aurinkovarjo kuuluu vakiomallistoomme. Aurinkovarjo on saatavissa taupen ja valkoisen värisenä.

Kangas on valmistettu polyesterista, joten siinä on UV-suoja ja se on säänkestävä. Varjon runko on alumiinia.

LUX-varjossa on monipuoliset säätöominaisuudet. Varjon kulmaa saa kallistettua ylös ja alas sekä sivuille molempiin suuntiin, minkä lisäksi varjo pyörii 360° akselinsa ympäri.

Kokonaisuuteen sisältyy pyörillä varustettu, 90 kg painava jalka. Jalusta on varustettu pyörillä, mikä helpottaa aurinkovarjon siirtämistä ja liikuttamista. Huolehdithan, että jalusta on aina tasaisella alustalla.

Tuotteeseen on ostettavissa erikseen yhteensopiva suojahuppu.

KruunuDesign on Kruunukalusteen oma brändi, jonka alle olemme koonneet monipuolisen valikoiman laadukkaita, tyylikkäitä, kestäviä ja kauniita tuotteita. KruunuDesignin puutarhakalusteet pitävät suosionsa vuosi toisensa jälkeen. Käytämme vuosittain paljon aikaa laadukkaiden, kestävien ja kauniiden ulkokalusteiden löytämiseen, ja kesäkalustevalikoimamme on kuuluisa tyylistään ja laadustaan.

Koko:
Varjo 300 x 300 cm.
Runko 58 x 83 cm.

Värit:
Taupe / valkoinen.

Materiaalit:
Varjo polyesteria.
Runko alumiinia.

Mitat300 cm (senttimetri)
Väri

,

KruunuDesign LUX-aurinkovarjo

KruunuDesign Logo

LUX-aurinkovarjo on upea suoja auringonsäteiltä. Varjo-osan mitat ovat 300 x 300 cm ja varjossa on monipuoliset säätömekanismit.

Aurinkovarjo on varastotuote. Ajantasainen tieto myymälöiden mallikappaleista on “lisää ostoskoriin”-painikkeen alapuolella.

Lue lisää

849,00 

Tyhjennä

Varastotuote, toimitusaika 3-7 arkipäivää

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “KruunuDesign LUX-aurinkovarjo”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *