Ääntä vaimentava Acoustic Circulo -valaisin

Acoustic Circulo -kattovalaisin on moderni valaisin, jonka kolme tärkeintä ominaisuutta ovat hyvä valoteho, tyylikäs elegantti muotoilu ja akustinen ääntä vaimentava rakenne. Valaisimen ympyrään sijoitetut ledit tuottavat tasaisen valon ympärilleen.

Valaisimeen kuuluvan, akustisesta huovasta tehdyn paneelin vaimentavat ominaisuudet on testattu laboratorio-olosuhteissa. Samalla akustinen paneeli antaa mahdollisuuden muokata valaisimesta juuri tilaan sopivan värinen. Perusvärivaihtoehdot ovat luonnonvalkea, vaaleanharmaa, tummanharmaa ja musta. Erikoistilauksella valaisimen saa myös Gabrielin Eurospot 2 -väreillä, joita on lukemattomia.

Acoustic Circuloa on saatavilla kolmea kokoa: 60, 80 ja 120 cm halkaisijalla. Niiden ripustuskorkeus on säädettävissä ja parhaillaan ne ovatkin ryhmiin sijoitettuna eri korkeuksille.

Valaisin on TRIAC-himmennettävä.

Etkö löytänyt etsimääsi verkkokauppamme valikoimasta? Hätä ei ole tämän näköinen, sillä Kruunukalusteen kautta voit tilata Valaisin Grönlundin koko valikoiman. Myymälämme ja verkkokaupan asiakaspalvelu auttavat mielellään.

Valaisin Grönlund on suomalainen perheyritys, joka valmistaa korkealaatuisia valaisimia. Grönlund myös tuo maailmalta kiinnostavimmat ja pohjoismaiseen makuun sopivimmat valaistusratkaisut. Valaisin Grönlundin valaisimet sopivat laatua ja yksilöllisyyttä arvostavalle sisustajalle. Tällä valikoimalla valaiset kaikki tilat mummonmökistä ultramoderniin lasipalatsiin!

Koot:
Ø 60 cm.
36 W LED, 3000 K, 2550 Lm.

Ø 80 cm
48 W LED, 3000 K, 3350 Lm.

Ø 120 cm
70 W LED, 3000 K, 6800 Lm.

Toiminnot:
TRIAC-himmennettävä.

Väri:
Akustiikkahuopa: vaaleanharmaa, tummanharmaa, luonnonvalkoinen ja musta.

Tutustu myös muihin valaisimiimme.

Valaisin Grönlund Acoustic Circulo -kattovalaisin

Valaisin Grönlundin Acoustic Circulo -kattovalaisin on sekä kaunis että käytännöllinen, sillä siinä on käytetty materiaalina akustiikkahuopaa, joka luo omalta osaltaan lämmintä tunnelmaa huoneeseen.

Nämä valaisimet ovat tilaustuotteita. Klikkaamalla alta haluamasi vaihtoehdon saat esiin tiedon myymälöiden esittelykappaleista.

Lue lisää

Alkuperäinen hinta oli: 1 149,00 € – 2 995,00 €.Nykyinen hinta on: 919,00 € – 2 396,00 €.

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 1-2 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Valaisin Grönlund Acoustic Circulo -kattovalaisin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *