Ihanan pehmeä Heaven-matto

Laleen pehmeä Heaven-matto uhkuu ylellisyyttä! Taivaallisen pehmeä matto hurmaa pehmeydellään ja upottavuudellaan, ja matto syleilee ihoa paljaan jalan alla.

Pitkänukkainen matto on valmistettu tiheään kudotusta polyesterista, ja upottavan pehmeytensä ansiosta se on erinomainen lisä esimerkiksi makuuhuoneen sisustukseen heti sängyn viereen – tälle matolle on ihana laskea jalkansa aamulla ensimmäisenä, ja mikseipä sen päällä voisi ottaa vaikka päivänokoset.

Matto on saatavilla viidessä värissä joko valkoisena, vaaleanpunaisena, keltaisena, vaaleanharmaana tai tummanharmaana. Kokovaihtoehtoja on neljä, 200 x 290 cm, 160 x 230 cm, 120 x 170 cm ja 80 x 150 cm.

Heaven-matto on valmistettu 100 % erittäin helppohoitoisesta polyesterista. Maton puhdistukseen riittää säännöllinen imurointi, ja tahrojen poistoon suosittelemme ammattimaista puhdistusta.

Polyesterimatto on hyvä valinta allergia kotiin, koska se ei aiheuta allergiaoireita. Heaven-matto on kevyt, joten se on helppo viedä ulos ravisteltavaksi.

Koot:
200 x 290 cm.
160 x 230 cm.
120 x 170 cm.
80 x 150 cm.

Värivaihtoehdot:
Valkoinen, harmaa, tummanharmaa, vaaleanpunainen, keltainen.

Materiaali:
100 % polyesteri.

Säännöllinen imurointi.
Ammattimainen kuivapesu, ei saa kastella.

Tutustu myös muihin mattoihimme.

Lalee Heaven-matto

Saksalaisen Laleen pehmeä Heaven-matto on nimensä mukaisesti taivaallisen pehmeä! Matto on valmistettu 100 % erittäin helppohoitoisesta polyesterista.

Matto on varastotuote. Valitsemalla haluamasi värin ja koon näet tiedot myymälöidemme mallituotteista.

Lue lisää

145,00 695,00 

Tyhjennä

Varastotuote, toimitusaika 3-7 arkipäivää

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Lalee Heaven-matto”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *