Säädettävä Ergo-sähköpöytä

Hiipakan Ergo-sähköpöytä tuo laatua työskentelyyn niin kotona kuin toimistossa! Laadukas pöytä on on saatavilla kolmessa kansi- ja jalkavärissä.

Pöydässä on erittäin laadukas sähkökäyttöinen jalka. Jalan säätöväli on 62–127 cm. Säätimessä on neljä muistipaikkaa, johon saa kätevästi tallennettua muistiin itselle sopiva korkeudet. Pöydän korkeutta säätelee kaksi moottoria, ja pöydän jalkoihin saa viiden vuoden takuun.

Kansikokoja on kaksi, 120 x 70 cm ja 140 x 70 cm. Kansivärejä ovat valkoinen, hopeajalava ja musta, ja jalkavärivaihtoehtoja ovat valkoinen ja harmaa.

Lisäkuvien tammikansi ja mustat jalat tilattavissa myymälöistämme!

Pöydän kantavuus on 120 kg. Tuote on koottava.

Verkkokaupastamme on ostettavissa myös yksijalkainen, 100 cm Ergo-sähköpöytä.

Suomalainen Hiipakka valmistaa kalusteet Pohjanmaalla Kurikassa. Perinteikäs huonekalutehdas on toiminut samalla paikalla jo vuodesta 1951. Suomalaisen kalusteen valitessasi tuet suomalaista työtä ja saat itsellesi pitkäikäisen kumppanin.

Kannen koko:
120 x 70 cm.
140 x 70 cm.

Jalan tekniset tiedot:
Säätökorkeus 62–127 cm.
Säätönopeus 32 mm/s
Max. kuormitus 120 kg
Melutaso <50 Db
Sähkön syöttöteho AC100-220V 50-60Hz

Kannen väri:
Valkoinen, hopeajalava, musta.

Jalustan väri:
Harmaa, valkoinen (musta jalusta loppuunmyyty).

Materiaali:
MFC-kalustelevy 25 mm.

Koottava.

Toimitus kahdessa paketissa, pakkaustiedot:
Jalka 1,03 x 0,34 x 0,19 metriä, paino 30 kg
120 cm kansi 1,23 x 0,73 x 0,03 metriä, paino 8 kg
140 cm kansi 1,44 x 0,73 x 0,03 metriä, paino 10 kg

Pyyhkiminen kostealla liinalla, huolellinen kuivaus.
Kiinnitysten kiristys säännöllisesti.

Suomi/Kiina

Tutustu myös muihin sähköpöytiimme.

Hiipakka Säädettävä Ergo-sähköpöytä

Hiipakan Ergo-sähköpöytä sopii erinomaisesti esimerkiksi kotitoimistoon. Pöydän korkeutta voi säätää sekä istuma- että seisoma-asentoon sopivaksi aina 127 senttimetriin saakka.

Sähköpöytä on varastotuote. Klikkaamalla mieleisesi kokoonpanon saat esille ajantasaisen varastotilanteen sekä tiedon myymälämalleista.

Lue lisää
(4 arvostelua)

549,00 

Tyhjennä

Varastotuote, toimitusaika 3-7 arkipäivää

Tuotearvostelut

 1. Hannele

  Hannele

  Ostin pöydän Kruunukalusteesta kuukausi sitten. Tukeva ja painava pöytä. Neljä muistipaikkaa eri korkeuksille, sähkötoiminnot toimii hyvin! Lievästi meinasi mennä hermo kärsimättömältä kokoamisessa ja eri ruuvien kanssa, mutta kyllä sekin onnistui, ei ollut hirveätä rakettitiedettä. Kuukauden käyttökokemus viisi tähteä, kokoamisaikaan olisin antanut pöydälle ehkä kolme-neljä-tähteä.

 2. Anu Vuorinen

  Anu Vuorinen

  Laadukas pöytä, ollut kuukauden käytössä. Viisi tähteä!

 3. Kirsikka S.

  Kirsikka S.

  Siisti, tukeva, painava ja laadukkaan oloinen pöytä – ei mikään heiluva rimpula. Sähkösäätö toimii hiljaisesti ja tasaisesti. Neljä muistipaikkaa on kiva lisätoiminto. Pöytä oli yllättävän helppo koota kun malttoi lukea ajatuksella (suomenkieliset ja selkeät) kasausohjeet. Jopa eri ruuvit oli numeroitu! Pöydän sai kasaan parissa tunnissa ristipääruuvarin avulla. Suosittelen!

 4. Kimmo

  Kimmo

  Tässä pöydässä hinta ja laatu kohtaavat erinomaisesti. Kunnon tukeva työpöytä ja muistipaikallinen sähkösäätö. Kokoaminen riittävän helppoa mukana tulleiden ohjeiden kanssa. Pöytälevy on kunnon paksua 25mm kalustelevyä eikä mitään paperikennotavaraa, kestää näytönvarret ja varmasti muutenkin elämää. Jalat ovat tukevat ja rotevat, minkä huomaa jo 30kg painostakin. Kasattuna kokonaisuus oikein mukavan jämäkkä. Säätömoottorit mukavan vikkelät eivätkä pidä pahaa ääntä ja pöytä on helppo ja nopea ajaa asetettuihin säätöihin yhdellä napinpainalluksella. Ainoana pienenä miinuksena en vaan ymmärrä miksi säätimen pitää piipata kun pöytää alkaa säätämään, ilman äänimerkkiäkin kyllä huomaisi että pöytä liikkuu…

  Pitkän ajan kestävyys jää tietysti nähtäväksi,mutta mielenrauhaa tuo luvattu viiden vuoden takuu.

Lisää arvostelu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *