Kaunis tiikkinen Turin-ruokailuryhmä

Kauniin sävyinen Turin-ruokailuryhmä on valmistettu lämpimästä ja kestävästä tiikistä. Puun kauniin sävyn säilyttämiseksi suosittelemme käsittelemään kalusteet säännöllisesti ulkokalusteille tarkoitetulla suoja-aineella. Käsittelethän kalusteet vähintään kesäkauden alussa ja ennen talvisäilytystä.

Turin-kalusteilla on erinomainen hinnan ja laadun suhde. Sarjan kalusteet ovat taitettavia ja näin näppärästi otettavissa mukaan esimerkiksi matkailuautoon. Kompaktiutensa ansiosta Turin-kalusteet sopivat erinomaisesti myös esimerkiksi pienelle parvekkeelle.

Ruokailuryhmä on saatavissa kahdessa eri koossa. Isoon ruokailuryhmään sisältyvät pyöreä Ø 100 cm pöytä ja neljä tuolia. Pieneen ryhmään sisältyvät neliön muotoinen 70 x 70 cm pöytä ja kaksi Turin-tuolia.

Turin-taittotuolit ovat ostettavissa myös erikseen. Tutustu myös muihin Turin-sarjan kalusteisiin.

Mikäli olet kiinnostunut muista koko- tai värivaihtoehdoista tai Brafabin muusta mallistosta, suosittelemme ottamaan yhteyttä myymälöihimme tai verkkokaupan asiakaspalveluun. Koko Brafabin mallisto on tilattavissa Kruunukalusteen kautta – myös esimerkiksi istuimiin sopivat pehmusteet ja ulkokalusteiden suojat.

Katso täältä myös muut valikoimamme ulkoruokailuryhmät.

Ruotsalainen Brafab on yksi tunnetuimmista ja suosituimmista puutarhakalusteiden valmistajista kaikissa pohjoismaissa. Brafab-puutarhakalusteet vetoavat kesäpihan sisustajiin selkeillä ja yksinkertaisilla muodoilla, perinteillä ja harmonisilla värimaailmoilla. Brafab-puutarhakalusteet ovat sekä kestäviä ja laadukkaita että ajattoman tyylikkäitä.

Koot:
Iso pöytä Ø 100 x 74 cm.
Pieni pöytä 70 x 70 x 74 cm.
Tuoli 46 x 61 x 87 cm / istuinkorkeus 46 cm.

Materiaali:
Tiikki.

Mitat70 × 74 cm (senttimetri)
Koko

,

Materiaalit

Jalkaväri

,

Kansiväri

,

Brafab Turin-ruokailuryhmä

Turin-ruokailuryhmä on klassinen valinta aidon tiikin ystävälle. Kaunis, lämpimänsävyinen tiikki luo ainutlaatuisen tunnelman kesäpihalle.

Ruokailuryhmä on varastotuote. Klikkaamalla haluamaasi kokoa näet tiedon myymälöidemme mallituotteista.

Lue lisää

553,00 795,00 

Tyhjennä

Varastotuote, toimitusaika 3-7 arkipäivää

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Brafab Turin-ruokailuryhmä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *