Kaunis tiikkinen Turin-ruokailuryhmä

Kauniin sävyinen Turin-ruokailuryhmä on valmistettu lämpimästä ja kestävästä tiikistä. Puun kauniin sävyn säilyttämiseksi suosittelemme käsittelemään kalusteet säännöllisesti ulkokalusteille tarkoitetulla suoja-aineella. Käsittelethän kalusteet vähintään kesäkauden alussa ja ennen talvisäilytystä.

Turin-kalusteilla on erinomainen hinnan ja laadun suhde. Sarjan kalusteet ovat taitettavia ja näin näppärästi otettavissa mukaan esimerkiksi matkailuautoon. Kompaktiutensa ansiosta Turin-kalusteet sopivat erinomaisesti myös esimerkiksi pienelle parvekkeelle.

Ruokailuryhmä on saatavissa kahdessa eri koossa. Isoon ruokailuryhmään sisältyvät pyöreä Ø100 cm pöytä ja neljä tuolia. Pieneen ryhmään sisältyvät neliön muotoinen 70 x 70 cm pöytä ja kaksi Turin-tuolia.

Turin-taittotuolit ovat ostettavissa myös erikseen. Tutustu myös muihin Turin-sarjan kalusteisiin.

Mikäli olet kiinnostunut muista koko- tai värivaihtoehdoista tai Brafabin muusta mallistosta, suosittelemme ottamaan yhteyttä myymälöihimme tai verkkokaupan asiakaspalveluun. Koko Brafabin mallisto on tilattavissa Kruunukalusteen kautta – myös esimerkiksi istuimiin sopivat pehmusteet ja ulkokalusteiden suojat.

Ruotsalainen Brafab on yksi tunnetuimmista ja suosituimmista puutarhakalusteiden valmistajista kaikissa pohjoismaissa. Brafab-puutarhakalusteet vetoavat kesäpihan sisustajiin selkeillä ja yksinkertaisilla muodoilla, perinteillä ja harmonisilla värimaailmoilla. Brafab-puutarhakalusteet ovat sekä kestäviä ja laadukkaita että ajattoman tyylikkäitä.

Koot:
Iso pöytä Ø 100 x 74 cm.
Pieni pöytä 70 x 70 x 74 cm.
Tuoli 46 x 61 x 87 cm / istuinkorkeus 46 cm.

Materiaali:
Tiikki.

Mitat70 × 74 cm (senttimetri)
Koko

,

Materiaalit

Jalkaväri

,

Kansiväri

,

Brafab Turin-ruokailuryhmä

Loppuunmyyty kaudelta 2023.

Lue lisää

553,00 871,00 

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Brafab Turin-ruokailuryhmä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *