Tiikkinen Turin-taittopöytä ulos terassille ja puutarhaan

Kauniin sävyinen Turin-taittopöytä on valmistettu lämpimästä ja kestävästä tiikistä. Puun kauniin sävyn säilyttämiseksi suosittelemme käsittelemään pöydän säännöllisesti ulkokalusteille tarkoitetulla suoja-aineella. Käsittelethän pöydän vähintään kesäkauden alussa ja ennen talvisäilytystä.

Turin-kalusteilla on erinomainen hinnan ja laadun suhde. Sarjan kalusteet ovat taitettavia ja näin näppärästi otettavissa mukaan esimerkiksi matkailuautoon. Kompaktiutensa ansiosta Turin-kalusteet sopivat erinomaisesti myös esimerkiksi pienelle parvekkeelle.

Saatavissa on kaksi eri kokoa. Pyöreän pöydän halkaisija on 100 cm ja neliön muotoisen pöydän sivumitta 70 cm. Pöydän korkeus on 74 cm.

Yhdistä kuvan mukaisen Turin-taittotuolin kanssa. Tutustu myös muihin Turin-sarjan kalusteisiin.

Ruotsalainen Brafab on yksi tunnetuimmista ja suosituimmista puutarhakalusteiden valmistajista kaikissa pohjoismaissa. Brafab-puutarhakalusteet vetoavat kesäpihan sisustajiin selkeillä ja yksinkertaisilla muodoilla, perinteillä ja harmonisilla värimaailmoilla. Brafab-puutarhakalusteet ovat sekä kestäviä ja laadukkaita että ajattoman tyylikkäitä.

Mikäli olet kiinnostunut muista koko- tai värivaihtoehdoista tai Brafabin muusta mallistosta, suosittelemme ottamaan yhteyttä myymälöihimme tai verkkokaupan asiakaspalveluun. Koko Brafabin mallisto on tilattavissa Kruunukalusteen kautta – myös esimerkiksi istuimiin sopivat pehmusteet ja ulkokalusteiden suojat.

Katso täältä myös muut valikoimamme ulkoruokapöydät ja terassipöydät.

Koot:
Ø 100 x 74 cm.
70 x 70 x 74 cm.

Materiaali:
Tiikki.

Mitat70 × 74 cm (senttimetri)
Koko

,

Brafab Turin-taittopöytä

Turin on erittäin monikäyttöinen ja muunneltava ruokapöytä Brafabilta.

Turin-taittopöytä on varastotuote. Klikkaamalla haluamaasi kokoa saat näkyviin ajantasaisen tiedon myymälöiden esittelykappaleista.

Lue lisää

315,00 395,00 

Tyhjennä

Varastotuote, toimitusaika 3-7 arkipäivää

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Brafab Turin-taittopöytä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *