Kaunis Julita-ruokailuryhmä ulos puutarhaan ja terassille

Brafabin Julita on ruokailuryhmä, jonka ääressä on helppo nauttia. Pöydän kaunis tiikkipinta kiinnittää katseen ja Julita-taittotuolit viimeistelevät kokonaisuuden saumattomasti. Julita näyttää kauniisti skandinaavisen muotoilun suorat linjat ja luo viihtyisän ruokailutilan, joka erottuu tyylillään ja sulautuu ympäristöönsä.

Ruokailuryhmä on tilattavissa verkkokaupastamme kahdessa koossa: 155 cm pitkä pöytä + 4 tuolia sekä 220 cm pitkä pöytä + 6 tuolia. Pöydän syvyys on 90 cm ja korkeus 73 cm.

Voit ostaa myös lisää Julita-tuoleja täältä. Julita-pöytä on ostettavissa erikseen täältä.

Kaunis luonnollinen tiikkipinta pysyy lämpimän sävyisenä, kun käsittelet pinnan ennen käyttöönottoa ja sen lisäksi säännöllisesti puutarhakalusteille tarkoitetulla hoitoaineella. Tutustu kesäkalusteiden hoito-ohjeisiin täällä.

Ruotsalainen Brafab on yksi tunnetuimmista ja suosituimmista puutarhakalusteiden valmistajista kaikissa pohjoismaissa. Brafab-puutarhakalusteet vetoavat kesäpihan sisustajiin selkeillä ja yksinkertaisilla muodoilla, perinteillä ja harmonisilla värimaailmoilla. Brafab-puutarhakalusteet ovat kestäviä, laadukkaita ja ajattoman tyylikkäitä.

Brafabin koko valikoima on tilattavissa meiltä, joten jos et löytänyt etsimääsi verkkokaupastamme, myymälöidemme henkilökunta ja verkkokaupan asiakaspalvelu auttavat mielellään.

Katso täältä myös muut valikoimamme ulkoruokailuryhmät.

Koot:
Pieni pöytä 155 x 90 x 73 cm (leveys, syvyys, korkeus).
Suuri pöytä 220 x 90 x 73 cm.
Korkeus maasta pöydän alapintaan 68 cm.
Tuoli 46 x 58 x 87 cm, istuinkorkeus 44 cm.

Väri:
Luonnollinen tiikki.

Materiaalit:
Tiikki.

Brafab Julita-ruokailuryhmä

Brafabin Julita-ruokailuryhmä on kaunis tiikkinen kokonaisuus, jossa on kauniit sälepuiset yksityiskohdat. Saatavilla kahdessa koossa.

Ruokailuryhmä on tilaustuote. “Lisää ostoskoriin”-painikkeen alla näet tiedot myymälöidemme mallipöydistä.

Lue lisää

3 953,00 5 559,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Brafab Julita-ruokailuryhmä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *