Kaunis Julita-ruokailuryhmä ulos puutarhaan ja terassille

Brafabin Julita on ruokailuryhmä, jonka ääressä on helppo nauttia. Pöydän kaunis tiikkipinta kiinnittää katseen ja Julita-taittotuolit viimeistelevät kokonaisuuden saumattomasti. Julita näyttää kauniisti skandinaavisen muotoilun suorat linjat ja luo viihtyisän ruokailutilan, joka erottuu tyylillään ja sulautuu ympäristöönsä.

Ruokailuryhmä on tilattavissa verkkokaupastamme kahdessa koossa: 155 cm pitkä pöytä + 4 tuolia sekä 220 cm pitkä pöytä + 6 tuolia. Pöydän syvyys on 90 cm ja korkeus 73 cm.

Voit ostaa myös lisää Julita-tuoleja täältä. Julita-pöytä on ostettavissa erikseen täältä.

Kaunis luonnollinen tiikkipinta pysyy lämpimän sävyisenä, kun käsittelet pinnan ennen käyttöönottoa ja sen lisäksi säännöllisesti puutarhakalusteille tarkoitetulla hoitoaineella. Tutustu kesäkalusteiden hoito-ohjeisiin täällä.

Ruotsalainen Brafab on yksi tunnetuimmista ja suosituimmista puutarhakalusteiden valmistajista kaikissa pohjoismaissa. Brafab-puutarhakalusteet vetoavat kesäpihan sisustajiin selkeillä ja yksinkertaisilla muodoilla, perinteillä ja harmonisilla värimaailmoilla. Brafab-puutarhakalusteet ovat kestäviä, laadukkaita ja ajattoman tyylikkäitä.

Brafabin koko valikoima on tilattavissa meiltä, joten jos et löytänyt etsimääsi verkkokaupastamme, myymälöidemme henkilökunta ja verkkokaupan asiakaspalvelu auttavat mielellään.

Koot:
Pieni pöytä 155 x 90 x 73 cm (leveys, syvyys, korkeus).
Suuri pöytä 220 x 90 x 73 cm.
Korkeus maasta pöydän alapintaan 68 cm.
Tuoli 46 x 58 x 87 cm, istuinkorkeus 44 cm.

Väri:
Luonnollinen tiikki.

Materiaalit:
Tiikki.

Brafab Julita-ruokailuryhmä

Brafabin Julita-ruokailuryhmä on kaunis tiikkinen kokonaisuus, jossa on kauniit sälepuiset yksityiskohdat. Saatavilla kahdessa koossa.

Ruokailuryhmä on tilaustuote. “Lisää ostoskoriin”-painikkeen alla näet tiedot myymälöidemme mallipöydistä.

Lue lisää

3 953,00 5 559,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Brafab Julita-ruokailuryhmä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *