Perinteinen Blink-lattiavalaisin

Blink-lattiavalaisin kuuluu Valaisin Grönlundin omaan Design by Grönlund -mallistoon. Valaisin on muotokieleltään selkeä ja sesoveltuu monenlaisen sisustuksen joukkoon niin kotiin kuin työpaikallekin.

Valaisin on saatavilla kahdessa värissä, mustana ja valkoisena. Blinkeissä virtakytkin ei ole johdossa kuten yleensä, vaan valaisinkuvun päällä, josta se on helposti käytettävissä.

Minimalistinen valaisin on korkeudeltaan 148 cm ja sen kuvun halkaisija on 16 cm. Valaisimeen sopii E27-kokoinen polttimo. Huomaathan, että polttimo ei sisälly valaisimen hintaan.

Tutustu myös samaan sarjaan kuuluvaan Blink-pöytävalaisimeen.

Etkö löytänyt etsimääsi verkkokauppamme valikoimasta? Hätä ei ole tämän näköinen, sillä Kruunukalusteen kautta voit tilata Valaisin Grönlundin koko valikoiman. Myymälämme ja verkkokaupan asiakaspalvelu auttavat mielellään.

Valaisin Grönlund on suomalainen perheyritys, joka valmistaa korkealaatuisia valaisimia. Grönlund myös tuo maailmalta kiinnostavimmat ja pohjoismaiseen makuun sopivimmat valaistusratkaisut. Valaisin Grönlundin valaisimet sopivat laatua ja yksilöllisyyttä arvostavalle sisustajalle. Tällä valikoimalla valaiset kaikki tilat mummonmökistä ultramoderniin lasipalatsiin!

Tekniset tiedot:
↕148 cm, kupu Ø 16 cm.
1 x E27, max 40W

Värit:
Musta ja valkoinen.

Tutustu myös muihin valaisimiimme.

Mitat148 cm (senttimetri)
Väri

,

Valaisin Grönlund Blink-lattiavalaisin

Valaisin Grönlundin perinteinen ja samalla moderni Blink-lattiavalaisin on tyylikkään yksinkertainen lisä kodin sisustukseen.

Nämä valaisimet ovat tilaustuotteita. Klikkaamalla alta haluamasi vaihtoehdon saat esiin tiedon myymälöiden esittelykappaleista.

Lue lisää

295,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 1-2 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Valaisin Grönlund Blink-lattiavalaisin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *