Kaunis tiikkikantinen Kastos-sivupöytä ulos puutarhaan

Brafabin tiikkinen Kastos-sivupöytä sopii erinomaisesti ulkokäyttöön, sillä se on kokonaisuudessaan valmistettu tiikkipuusta.

Ulkopöytä on saatavissa kahdessa koossa halkaisijaltaan joko 60 tai 90 cm leveänä. Pöydän kannessa on kaunis ritelikkö, minkä on paitsi tyylikäs esteettinen yksityiskohta myös helpottaa pöydän puhtaanapitoa.

Päästä mielikuvitus valloilleen ja yhdistele sivupöydistä mielikuvituksellinen kokonaisuus kesäpihallesi!

Puun kauniin sävyn säilyttämiseksi suosittelemme käsittelemään pöydän ennen käyttöönottoa ja sen jälkeen säännöllisesti ulkokalusteille tarkoitetulla suoja-aineella. Käsittelethän tuolin vähintään kesäkauden alussa ja ennen talvisäilytystä. Löydät kesäkalusteiden hoito-ohjeet täältä.

Mikäli olet kiinnostunut muista koko- tai värivaihtoehdoista tai Brafabin muusta mallistosta, suosittelemme ottamaan yhteyttä myymälöihimme tai verkkokaupan asiakaspalveluun. Koko Brafabin mallisto on tilattavissa Kruunukalusteen kautta.

Koot:
Pieni pöytä Ø 60 x 45 cm
Iso pöytä Ø 90 x 50 cm.

Materiaali:
Tiikki.

Brafab Kastos-sivupöytä

Brafabin kaunis Kastos-sivupöytä modernisoi pihan kalustuksen! Tiikkikantinen pöytä on aina tyylikäs.

Tiikkinen sohvapöytä on saatavilla kahdessa koossa. Klikkaamalla alta haluamasi koon saat näkyville tuotteen tämänhetkisen varastosaatavuuden sekä tiedon myymälämalleista.

Lue lisää

255,00 375,00 

Tyhjennä

Varastotuote, toimitusaika 3-7 arkipäivää

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Brafab Kastos-sivupöytä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *