Tiikkipuinen Turin-taittotuoli

Kauniin sävyinen Turin-taittotuoli on valmistettu lämpimästä ja kestävästä tiikistä. Puun kauniin sävyn säilyttämiseksi suosittelemme käsittelemään tuolin säännöllisesti ulkokalusteille tarkoitetulla suoja-aineella. Käsittelethän tuolin vähintään kesäkauden alussa ja ennen talvisäilytystä.

Turin-kalusteilla on erinomainen hinnan ja laadun suhde. Sarjan kalusteet ovat taitettavia ja näin näppärästi otettavissa mukaan esimerkiksi matkailuautoon. Kompaktiutensa ansiosta Turin-kalusteet sopivat erinomaisesti myös esimerkiksi pienelle parvekkeelle.

Tuolin istuinkorkeus on 46 cm.

Yhdistä kuvan mukaisesti Turin-taittopöydän kanssa. Tutustu myös muihin Turin-sarjan kalusteisiin.

Ruotsalainen Brafab on yksi tunnetuimmista ja suosituimmista puutarhakalusteiden valmistajista kaikissa pohjoismaissa. Brafab-puutarhakalusteet vetoavat kesäpihan sisustajiin selkeillä ja yksinkertaisilla muodoilla, perinteillä ja harmonisilla värimaailmoilla. Brafab-puutarhakalusteet ovat sekä kestäviä ja laadukkaita että ajattoman tyylikkäitä.

Mikäli olet kiinnostunut muista koko- tai värivaihtoehdoista tai Brafabin muusta mallistosta, suosittelemme ottamaan yhteyttä myymälöihimme tai verkkokaupan asiakaspalveluun. Koko Brafabin mallisto on tilattavissa Kruunukalusteen kautta – myös esimerkiksi istuimiin sopivat pehmusteet ja ulkokalusteiden suojat.

Koko:
46 x 61x 87 cm.
Istuinkorkeus 46 cm.

Materiaali:
Tiikki.

Mitat61 × 81 cm (senttimetri)
Istuinkorkeus

Väri

Materiaalit

Runko

Rungon väri

Valmistusmaa

Brafab Turin-taittotuoli

Brafabin tiikkinen Turin-taittotuoli sopii pihalle kuin pihalle – tai mikseipä vaikka mukaan kesäiselle karavaaniretkelle!

Loppunut kaudelta 2023. Uusi varastoerä saapuu keväällä 2024.

Lue lisää

110,00 

keväällä 2024.

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Myymälän mallikappaleet

Esillä
Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä
Esillä
Ei esillä

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Brafab Turin-taittotuoli”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *