Modernin linjakas Premura-sohva

Natuzzi Editions Premura-sohva on linjakkaasti muotoiltu. Nahkaverhoilu ja kauniit metallijalat tekevät siitä ajattoman tyylikkään osan sisustuksen kokonaisuutta.

Sohva on ostettavissa verkkokaupasta 2-istuttavana, 3-istuttavana tai nojatuolina. 2-istuttavan sohvan leveys on 198 cm ja 3-istuttavan sohvan leveys on 239 cm. Nojatuoli on 80 cm leveä. Tuotteiden syvyys on 90 cm, korkeus 84 cm ja istuinkorkeus 43 cm.

Verkkokaupassamme myytävät tuotteet on verhoiltu vaaleanruskealla, mustalla tai valkoisella nahalla. 2-istuttava sohva ja 3-istuttava sohva ovat ostettavissa kaikissa värivaihtoehdoissa, ja nojatuoli on saatavilla mustalla tai valkoisella nahkaverhoilulla.

Verhoilussa on tyylikäs koristetikkaus istuimissa ja sohvan päädyssä.

Muut kokoonpanot ja verhoiluvaihtoehdot ovat ostettavissa myymälöissämme. Laajaan valikoimaan sisältyy monipuolinen kokoelma niin kangas- kuin nahkapäällisiä, ja kaikissa myymälöissämme on kaikista verhoiluvaihtoehdoista mallipalat esillä.

Tuotekortilla on lisätietoa eri kokovaihtoehdoista sekä valmistusmateriaaleista.

Natuzzi Editions on italialaisen Natuzzin tytäryhtiö, joka valmistaa korkealaatuisia tyylihuonekaluja Romaniassa. Huonekalujen valikoima on laaja, ja jokaista istuinta kuvaavat Natuzzille ominaiset ylellisyys, nahankäsittelytaito sekä suurenmoinen mukavuus.

Tuotevideot

Koot:
3-istuttava 239 x 90 x 84 cm.
2-istuttava 198 x 90 x 84 cm.
Nojatuoli 80 x 90 x 84 cm.
Istuinkorkeus 43 cm.

Värit ja materiaalit:
Musta, valkoinen tai ruskea nahkaverhoilu, koristetikkaus.
Metallijalat.
Kylmävaahtotäyte.

Katso tuotekortti.

Tutustu myös muihin sohviimme.

Mitat90 × 84 cm (senttimetri)
Koko

, ,

Väri

, ,

Verhoilumateriaali

Verhoilutyyppi

Kiinteä verhoilu

Täyte

Valmistusmaa

Materiaalit

, , ,

Natuzzi Editions Premura-sohva

Natuzzi Editionsin Premura-sohva on selkeälinjainen sohva ja siro sohva, jonka tyylikäs muotoilu sopii tilaan kuin tilaan. Sohvassa on tyylikäs kontrastitikkaus.

Premura-sohva ja nojatuoli ovat varastotuotteita. Klikkaamalla alta haluamasi kokonaisuuden saat näkyville tuotteen tämänhetkisen varastosaatavuuden sekä tiedon myymälämalleista.

Lue lisää

995,00 1 890,00 

Tyhjennä

Varastotuote, toimitusaika 3-7 arkipäivää

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Natuzzi Editions Premura-sohva”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *