Suosittu Sollievo-nojatuoli

Natuzzi Editionsin laadukas Sollievo-nojatuoli on ihanan pehmeä istua ja sopii siroutensa ansiosta pieniinkin tiloihin.

Verkkokaupasta on ostettavissa nojatuoli mustalla tai valkoisella nahkaverhoilulla. Nahka on läpivärjätty, pintamaalattu ja suojalakattu.

Nojatuolissa kromatut, kauniisti taivutetut metallijalat ja kiinteä täyte.

Sohvan täytteenä on satulavyöjousitus sekä kylmävaahto pehmeyttä antamassa. Jalat ovat kuvan mukaiset, tyylitellyt metallijalat.

Mikäli olet kiinnostunut muista verhoiluvaihtoehdoista, suosittelemme olemaan yhteydessä myymälöihimme tai verkkokaupan asiakaspalveluun.

Saatavissa on myös samaan sarjaan kuuluvat Sollievo-sohva ja Sollievo-kulmasohva.

Natuzzi Editions panostaa ennen kaikkea laatuun ja mukavuuteen. Koko tuotantoprosessi tapahtuu yhtymän omissa tehtaissa Romaniassa, jolloin italialainen yksityiskohtainen muotoilu pääsee oikeuksiinsa ja tuotelaatu voidaan taata parhaalla mahdollisella tavalla.

Valmistuksessa kiinnitetään erityistä huomiota ympäristön mahdollisimman vähäiseen kuormittamiseen. Tehokas ja tarkkaan optimoitu tuotantoprosessi mahdollistaa esteettisesti kauniiden ja korkealaatuisten tuotteiden valmistamisen houkuttelevaan hintaan. Niin yhä useampi voi nauttia kauniista italialaisesta muotoilusta ja huippulaadusta omassa kodissaan. Natuzzi Editions tuo italialaisen inspiraation ja täydellisen rentoutumisen koteihin ympäri maailmaa.

Koko:
96 x 92 x 85 cm.

Materiaalit:
Läpivärjätty, pintamaalattu ja suojalakattu nahka.
Satulavyöjousitus ja kylmävaahto.
Metallijalat.
Puurunko.

Värit:
Musta, valkoinen.

Kysy muita kokoja ja verhoiluvaihtoehtoja myymälästä.
Tutustu myös muihin nojatuoleihimme.

Mitat92 × 85 cm
Väri

,

Materiaalit

, ,

Natuzzi Editions Sollievo-nojatuoli

Natuzzi Editionsin klassikko, Sollievo-nojatuoli, pelkistetty nojatuoli modernilla muotoilulla ja metallijaloilla. Tuolin verhoilu on aitoa nahkaa, ja nojatuoli on saatavilla joko mustana tai valkoisena.

Valkoinen nojatuoli on varastotuote. Musta nojatuoli on tilaustuote, jonka toimitusaika on noin 14 viikkoa. Klikkaamalla alta haluamasi värin saat näkyviin tämänhetkisen varastosaatavuuden keskusvarastollamme sekä tiedon myymälämalleista.

Lue lisää

995,00 

Tyhjennä

Varastotuote, toimitusaika 3-7 arkipäivää

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Natuzzi Editions Sollievo-nojatuoli”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *