Furninovan kaunis Smile Day -sohva tuo sisustukseen henkäyksen retroa. Kauniin pyöreästi muotoillussa sohvassa on hieman ylöspäin kääntyvät käsinojat ja muhkeat tyynyt.

Smile Day-sohva on saatavilla suoraan varastosta 2,5- ja 3-istuttavana. 2,5-istuttavan sohvan leveys on 197 c,m ja 3-istuttavan sohvan leveys on 217 cm.

Sohvassa on kiinteä Nancy Nature -kangas ja mustat metallijalat. Sohvan täyte on kiinteää kylmävaahtoa ja runko 100 % FSC-sertifioitua puuta.

Mikäli olet kiinnostunut jostain muusta verhoilusta, suosittelemme olemaan yhteydessä lähimpään myymälään tai verkkokaupan asiakaspalveluun. Furninovan koko kangasvalikoima on käytössä, ja voit valita juuri oikean verhoiluun sohvaan. Furninovan kaikki kangasvaihtoehdot ovat katseltavissa täällä ja nahkavaihtoehdot täällä. Puujaloissa valittavissa useita värisävyjä, metallijalat ovat aina mustat.

Pääset tutustumaan Smile Day -sohvan teknisiin tietoihin täällä.

Verkkokaupasta on erikseen tilattavissa myös 2-istuttava Smile Day -sohva.

Koot:
2,5-istuttava 197 x 93 x 78 cm.
3-istuttava 217 x 93 x 78 cm.

Verhoilu:
Kiinteä Nancy Nature (46 % akryyli, 44 % polyesteri, 10 % puuvilla).
Martindale 40 000.

Materiaalit:
Sohvan runko 100 % FSC-sertifioitua puuta.
Mustat metallijalat.
Kiinteä kylmävaahtotäyte.

Tutustu myös muihin sohviimme.

Furninova Smile Day -sohva

FSC-sertifikaatti

Retrohenkinen, 2,5- tai 3-istuttava Furninovan Smile Day -sohva nostaa nimensä mukaisesti hymyn huulille. Sohvan runko on 100 % FSC-sertifioitua puuta.

Smile Day -sohva on varastotuote, ja klikkaamalla alta mieleisesi koon saat näkyviin ajantasaisen varastotilanteen sekä tiedon myymälöiden esittelykappaleista.

Lue lisää

895,00 995,00 

Tyhjennä

Varastotuote, toimitusaika 3-7 arkipäivää

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Furninova Smile Day -sohva”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.