Blogi, Yleinen

Ylös, ulos ja ruokailemaan! Ulkoruokailun ABC

29.5.2023

Ehkä parasta kesässä on se, että pääsee ruokailemaan ulos terassille! Mitä olisi hyvä ottaa huomioon, kun valitaan ruokailuryhmä ulos pihalle ja puutarhaan?

Millaisia materiaaleja on tarjolla terassipöytiin ja ulkotuoleihin? Millaista huoltoa eri materiaalit vaativat? Olisiko jatkettava puutarhapöytä meille hyvä vaihtoehto?

Kaunis ja käytännöllinen ruokailuryhmä ulos terassille

Aluksi hyviä uutisia – meiltä löytyvät ratkaisut kaikkiin ulkoruokailutiloihin, olipa sinulla sitten pieni parveke tai suuri terassi! Mikäli et ole aivan varma, mistä aloittaa, sisustussuunnittelijamme tekevät sinulle maksuttoman suunnitelman niin sisätiloihin kuin ulkokalustukseenkin.

Tutustu kesäkalusteiden tarkempiin hoito-ohjeisiin täällä.

 

Brafab Vevi-ruokailuryhmä, musta alumiini

 

Perinteinen metallinen ruokailuryhmä on kestävä valinta, sillä ulos sopivien kalusteiden pinta on käsitelty säänkestäväksi ja ruostumattomaksi. Huolettomampaa ratkaisua ulkoruokailuun ei juuri ole – riittää, kun tarkistat kalusteiden kiinnikkeiden kireyden, mikäli niissä ilmenee ylimääräistä liikettä. Kalusteiden pinnan voi pyyhkiä puhtaaksi kostealla liinalla.

Tiikkiset ulkoruokapöydät vaativat hieman hoitoa, jotta aito tiikki säilyttää lämpimän värinsä. Toisaalta, onko kauniimpaa vaihtoehtoa kuin lämpimän sävyinen aito tiikkipuu? Tiikkikalusteet on hyvä käsitellä aina ennen käyttöönottoa ja ennen talvisäilytystä tiikille tarkoitetulla suoja-aineella. Kumppaniltamme Softcarelta löytyvät ympäristöystävälliset suoja- ja hoitoaineet kaikille kalusteille.

 

Brafab Laurion-tiikkipöytä ja Midway-tuolit

Laminaatti ja keramiikka on tehty kestämään aikaa, sääoloja ja käyttöä. Cane-linen Pure-pöydässä on keraaminen kansi ja alumiininen runko. Pöytä yhdistyy luontevasti Core-tuolien kanssa kokonaisuudeksi, joka etsii tyylikkyydessä vertaistaan.

 

 

Ulos sopiva ruokapöytä jatkopalalla ja pinottavat tuolit – kätevää!

Kesä on tunnetusti aikaa, jolloin on vieraillaan puolin ja toisin ja ruokaillaan yhdessä erilaisilla kokoonpanoilla. Siksi on kätevää, kun valitset ulos jatkettavan ruokapöydän ja pinottavat tuolit, kuten Brafabin Leone-tuoli, Cane-linen Edge-tuoli, Connubian Alchemia-tuoli, Brafabin Delia-tuoli tai KruunuDesign Frankfurt-tuoli. Kokoontaitettavat ulkotuolit on erittäin helppo ottaa käyttöön ja siirtää sivuun tarpeen mukaan.

Myös ulkopenkki on varteenotettava vaihtoehto ulkoruokailuryhmän jäseneksi. Alumiininen Vevi-ulkopenkki toimii niin itsenäisenä istuimena kuin osana ruokailuryhmääkin. Kevyt, taitettava tiikkinen Turin-penkki on helppo siirtää haluttuun paikkaan parvekkeella ja pihalla.

 

Brafab jatkettava Naos-ruokapöytä ulos

 

Vielä viimeinen vinkki: kaikki Brafabin ja Cane-linen terassikalusteet ovat tilattavissa kauttamme. Mikäli et löytänyt verkkokaupastamme etsimääsi, kannattaa soittaa myyntinumeroomme 0290 024024 tai olla yhteydessä myymäläämme. Päivitämme myös jatkuvasti verkkokauppamme valikoimaa ja otamme mielellämme asiakkaidemme toiveita vastaan!

Tutustu koko puutarhakalusteiden valikoimaamme täällä.