Alchemia-tuoli sisälle ja ulos

Connubian pinottava Alchemia-tuoli on sekä ulos että sisätiloihin sopiva, tyylikäs ja käytännöllinen valinta kodin sisustukseen. Kevyt tuoli on pinottava.

Tuoli on valmistettu kokonaisuudessaan kestävästä polypropyleenistä ja etsattu pinnalta mattaiseksi niin, että se kestää käytössä pitkään naarmuuntumatta ja kolhiintumatta.

Tuoli on ostettavissa Kruunukalusteen verkkokaupasta mustana ja valkoisena.

Tuolin leveys on 49,5 cm, syvyys 51 cm ja korkeus 79 cm. Istuinkorkeus on 45 cm.

Katso täältä myös muut valikoimamme terassituolit.

Mikäli et löytänyt verkkokaupastamme etsimääsi väriä tai tuotetta, ei hätää. Koko Connubian mallisto on ostettavissa Kruunukalusteen kautta, joten olethan yhteydessä joko myymälään tai verkkokaupan asiakaspalveluun.

Italialainen Connubia tarjoaa arjen tarinoita jokaiselle. Tuotteissa yhdistyvät moderni teknologia ja ainutlaatuinen muotoilu. Connubia on yhteisö ihmisille, joita sitoo yhteen intohimo tuoreeseen ja dynaamiseen muotoiluun ja kumartelemattomiin uutuuksiin!

Connubian tuotteissa korostuvat yksinkertainen, toimiva muotoilu ja elivoimainen, persoonallinen värimaailma. Tuotteissa käytetään ympäristöystävällisiä materiaaleja ja tuotantotapoja. Parhaat arjen tarinat syntyvät yhdessäolosta, saman pöydän äärellä istuessa.

Tuotevideot

Koko:
49,5 x 51 x 79 cm (leveys, syvyys, korkeus).
Istuinkorkeus 45 cm.

Värit:
Musta ja valkoinen.

Materiaali:
Polypropyleenirunko, etsattu pinta.

Pyyhkiminen kevyesti kostutetulla liinalla.
Huolellinen kuivaus.

Mitat51 × 79 cm (senttimetri)
Väri

,

Materiaalit

, ,

Connubia Alchemia-tuoli

Connubian polypropyleenista valmistettu Alchemia-tuoli on erittäin laadukas ja kestävä. Kestävien materiaalien ansiosta tuoli sopii yhtälailla niin ulko- kuin sisäkäyttöön.

Tuoli on varastotuote. Klikkaamalla alta mieleisesi värin saat esiin ajantasainen saatavuuden keskusvarastollamme sekä tiedon myymälöiden esittelykappaleista.

Lue lisää

103,00 

Tyhjennä

Varastotuote, toimitusaika 3-7 arkipäivää

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Connubia Alchemia-tuoli”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *