Tyylikäs Vevi-ruokailuryhmä ulos

Brafabin Vevi-ruokailuryhmä sisältää 230 cm pitkän pöydän sekä kuusi Vevi-tuolia, joissa on musta kangasistuin. Pöydän ja tuolien runko on mustaksi maalattua alumiinia.

Vevi-pöydän pituus on 230 cm ja leveys 94 cm. Pöydän korkeus on 73 cm. Tuolit ovat kooltaan 57 x 54 x 89 cm ja niiden istuinkorkeus on 45 cm.

Vevi-pöytä on mustaa alumiinia ja se on käsitelty säänkestäväksi. Vevi-tuoli on mustaa alumiinia ja tuolin istuin ja selkänoja ovat säänkestävää kangasta. Helppohoitoiset ulkokalusteet takaavat sen, että voit rentoutua huoletta perheen ja ystävien kanssa.

Mikäli olet kiinnostunut muista koko- tai värivaihtoehdoista tai Brafabin muusta mallistosta, suosittelemme ottamaan yhteyttä myymälöihimme tai verkkokaupan asiakaspalveluun. Koko Brafabin mallisto on tilattavissa Kruunukalusteen kautta.

Katso täältä myös muut valikoimamme ulkoruokailuryhmät.

Ruotsalainen Brafab on yksi tunnetuimmista ja suosituimmista puutarhakalusteiden valmistajista kaikissa pohjoismaissa. Brafab-puutarhakalusteet vetoavat kesäpihan sisustajiin selkeillä ja yksinkertaisilla muodoilla, perinteillä ja harmonisilla värimaailmoilla. Brafab-puutarhakalusteet ovat sekä kestäviä ja laadukkaita että ajattoman tyylikkäitä.

Koot:
Pöytä 230 x 94 x 73 cm (leveys, syvyys, korkeus).
Tuoli 57 x 54 x 89 cm.
Istuinkorkeus 45 cm.

Materiaalit:
Alumiini, säänkestävä kangas.

Väri:
Musta.

Koko

Materiaalit

Jalkaväri

Kansiväri

Sarjat

Brafab Vevi

Brafab Vevi-ruokailuryhmä

Brafabin Vevi-ruokailuryhmä on ihastuttavan tyylikäs kokonaisuus, joka takaa nautinnolliset kesäiset ruokailuhetket terassilla ja puutarhassa.

Ruokailuryhmä on varastotuote. “Lisää ostoskoriin”-painikkeen alapuolella näet myymäläkohtaisen tiedon esittelykappaleista.

Lue lisää

1 964,00 


Varastotuote, toimitusaika 3-7 arkipäivää

Myymälän mallikappaleet

Esillä
Esillä
Esillä
Ei esillä
Ei esillä

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Brafab Vevi-ruokailuryhmä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *