Kaunis Halti-matto

Linie Design Halti-villamatto yhdistää pehmeät sävyt hienovaraisiin vivahteisiin. Aidon villamaton pinnassa on eloisuutta ja syvyyttä, ja kontrastiväriset kudelangat luovat rustikkisen reunuksen maton päihin. Kestävä villalanka tarjoaa ajatonta eleganssia ja luonnollista laadukkuutta, josta voi nauttia monien vuosien ajan.

Matto on tilattavissa verkkokaupastamme kolmessa koossa: 140 x 200 cm, 170 x 240 cm sekä 200 x 300 cm.

Matto on väriltään luonnonvalkoinen

Villamaton puhdistukseen riittää säännöllinen imurointi sekä tamppaus ja tuuletus tarpeen mukaan. Villamattoon syntyneet tahrat voi poistaa kevyesti kostutetulla liinalla. Suosittelemme kuitenkin välttämään hankausta, jottei matto ala nukkaantua pinnaltaan. Maton voi pesettää ammattimaisessa mattopesulassa.

Tanskalaiset Linie Design -matot suunnitellaan Tanskassa ja kudotaan käsin Intiassa. Linie Designin johtavana ajatuksena on paikallisen, perinteisen käsityötaidon kunnioittaminen sekä työntekijöiden ja paikallisten perheiden oikeuksien ajaminen. Siksi työoloja ja työsopimuksen ehtojen toteutumista valvotaan tarkoin, ja Linie Design osallistuu omalta osaltaan paikallisten lasten koulutuksen edistämiseen ja tukemiseen. Linie Designin osaaminen ja kunnianhimo tiivistyvät saavutetuissa tuloksissa – Linie Design on pohjoismaiden suurin käsinkudottujen mattojen valmistaja.

Koot:
140 x 200 cm, 170 x 240 cm, 200 x 300 cm.

Materiaalit:
100 % villa, puuvillaloimi.

Väri:
Luonnonvalkoinen.

Valmistustapa:
Käsin kudottu.

Säännöllinen imurointi ja tuuletus.
Ammattimainen kuivapesu.

Tutustu myös muihin mattoihimme.

Linie Design Halti-villamatto

Linie Design Halti-villamatto ihastuttaa rouhealla kudontajäljellä ja elävällä pinnallaan. Saatavissa luonnonvalkoisena.

Matto on tilaustuote. Mattonäytteet ovat esillä kaikissa myymälöissämme.

Lue lisää

263,00 556,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 3-6 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Linie Design Halti-villamatto”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *