Siro Pittsburgh-sohvapöytä

Artwoodin Pittsburgh-sohvapöytä on ruskeaksi käsiteltyä tammea. Massiivitammi on leikattu kauniiksi kuvioiksi, mikä antaa sohvapöydälle arvokkaan ilmeen. Sohvapöydän siro runko on mustaksi maalattua metallia.

Artwoodin sohva- ja sivupöydät tarjoavat laskutilaa tärkeimmille asioille: kahvikuppi, suosikkilehti, silmälasit. Aseta sohvapöytä katseenkiinnittäjäksi keskelle huonetta.

Neliön muotoinen Pittsburgh-pöytä on saatavilla kahdessa koossa: pieni pöytä on kooltaan 65 x 65 cm ja suuri pöytä on 100 x 100 cm. Molempien pöytien korkeus on 38 cm. Lisäkuvassa sohvapöytien kanssa on yhdistetty Pittsburgh-tv-taso, joka toimiikin hienosti niin sohvapöytänä kuin tv-tasonakin.

Artwood on ruotsalainen huonekaluyritys, jonka historia ulottuu 1960-luvun lopulle. Artwoodin ajattomat ja klassiset designit syntyvät omien suunnittelijoiden kynästä, ja niitä valmistetaan useissa maissa ympäri maailmaa. Artwoodin tuotteiden laadukkuus takaa, että nämä upeat sisustustuotteet kestävät aikaa ja käyttöä useamman sukupolven ajan.

Koko Artwoodin mallisto on tilattavissa Kruunukalusteen kautta, joten jos et löytänyt verkkokauppamme valikoimasta haluamaasi tuotetta, ei hätää. Myymälämme ja verkkokaupan asiakaspalvelu auttavat mielellään.

Tuotevideot

Koot:
Pieni pöytä 65 x 65 x 38 cm.
Iso pöytä 100 x 100 x 38 cm

Materiaalit:
Massiivitammi, metalli.

Väri:
Ruskea, musta.

Pyyhi lika välittömästi nihkeällä ja hankaamattomalla pyyhkeellä.

Tutustu myös muihin sohvapöytiimme.

Artwood Pittsburgh-sohvapöytä

Artwoodin Pittsburgh-sohvapöytä on moderni ja hillitty tammipöytä.

Pittsburgh-sohvapöytä on tilaustuote. Klikkaamalla haluamaasi kokoa saat näkyviin tiedot myymälöidemme mallituotteista.

Lue lisää

845,00 1 386,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Artwood Pittsburgh-sohvapöytä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *