Pyöreä Vantaa-villamatto

Linie Design pyöreä Vantaa-matto on valmistettu 100 % aidosta villasta. Maton pitkä, paksu nukka on leikattu pyöreällä kuviolla, mikä luo lämpimän ja rouhean maalaismaisen ilmeen. Tämä matto houkuttelee koskettamaan ja vetoaa kaikkiin aisteihin. Aito villamatto tuo kotiisi lämpöä ja luonnetta vuosiksi eteenpäin.

Matto on tilattavissa verkkokaupastamme vakiokoossa 200 cm. Lisäksi myymälöistämme voit tilata maton juuri haluamillasi mitoilla.

Suorakaiteen muotoinen Vantaa-matto myydään erikseen täällä.

Villamaton puhdistukseen riittää säännöllinen imurointi sekä tamppaus ja tuuletus tarpeen mukaan. Villamattoon syntyneet tahrat voi poistaa kevyesti kostutetulla liinalla. Suosittelemme kuitenkin välttämään hankausta, jottei matto ala nukkaantua pinnaltaan. Maton voi pesettää ammattimaisessa mattopesulassa.

Tanskalaiset Linie Design -matot suunnitellaan Tanskassa ja kudotaan käsin Intiassa. Linie Designin johtavana ajatuksena on paikallisen, perinteisen käsityötaidon kunnioittaminen sekä työntekijöiden ja paikallisten perheiden oikeuksien ajaminen. Siksi työoloja ja työsopimuksen ehtojen toteutumista valvotaan tarkoin, ja Linie Design osallistuu omalta osaltaan paikallisten lasten koulutuksen edistämiseen ja tukemiseen. Linie Designin osaaminen ja kunnianhimo tiivistyvät saavutetuissa tuloksissa – Linie Design on pohjoismaiden suurin käsinkudottujen mattojen valmistaja.

Koko:
Ø 200 cm.

Väri:
Valkoinen.

Materiaalit:
Villa.

Valmistustapa:
Käsin kudottu.

Säännöllinen imurointi ja tuuletus.
Ammattimainen kuivapesu.

Tutustu myös muihin mattoihimme.

Materiaalit

Väri

Valmistusmaa

Linie Design Vantaa-matto, pyöreä

Linie Design Vantaa-villamatto on ylellisen paksu ja suloisen pehmeä. Huomaathan, että suorakaiteen muotoinen Vantaa-matto myydään erikseen täällä.

Matto on tilaustuote. Mattonäytteet ovat esillä kaikissa myymälöissämme.

Lue lisää

739,00 


Tilaustuote: toimitusaika 3-6 viikkoa

Myymälän mallikappaleet

Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Linie Design Vantaa-matto, pyöreä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *