Suositukset: Kesäkalusteet parvekkeelle

KESÄALE 2024


KESÄALE – voimassa 5.8. asti ellei toisin ilmoitettu.
Katso kaikki voimassaoloajat ja ALE-kampanjat täältä.

Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa (19)
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Koko
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Yhteensä 79 tuotetta

Kesäkalusteet parvekkeelle

Kesä on täällä ja on aika nauttia ulkoilmasta! Parveke on lisähuone, keidas, lepopaikka – panosta mukavuuteen ja valitse oikeat kesäkalusteet parvekkeelle.

Meillä on laaja valikoima korkealaatuisia ja tyylikkäitä kesäkalusteita, jotka sopivat kaikenkokoisille parvekkeille. Löydät meiltä parvekkeen ruokailuryhmät, ulkotuolit, ulkosohvat ja aurinkotuolit, jotka on valmistettu kestävistä materiaaleista ja jotka kestävät Suomen sään.

Tyylikäs ja käytännöllinen parvekkeen sisustus

Kesäkalusteiden valinnassa on tärkeää ottaa huomioon parvekkeen koko ja tyyli. Meillä on laaja valikoima eri tyylejä, joten löydät varmasti kalusteet, jotka sopivat makuusi ja parvekkeesi tunnelmaan.

Suosittuja materiaaleja parvekkeen kesäkalusteissa ovat:

  • Tiikkiset tai puiset puutarhakalusteet: Puiset kalusteet ovat klassinen ja tyylikäs valinta, joka tuo parvekkeelle luonnonläheisyyden tunnelmaa.
  • Metalliset kalusteet: Metalliset kalusteet ovat kevyitä ja helppohoitoisia, ja ne sopivat hyvin moderniin sisustukseen.
  • Polyrottinkikalusteet: Polyrottinkikalusteet ovat mukavat ja tyylikkäät, ja ne sopivat hyvin boheemiin tai luonnonläheiseen sisustukseen.
  • Muovikalusteet: PP-muoviset, nonwood- ja aintwood-kalusteet ovat edullisia ja helppohoitoisia, ja ne sopivat hyvin pieneen tilaan.

Lisää vinkkejä parvekkeen sisustukseen

  • Käytä tekstiilejä: Tekstiilit, kuten tyynyt, huovat ja matot, tekevät parvekkeesta viihtyisämmän ja kodikkaamman.
  • Tuo valoa: Valot luovat parvekkeelle tunnelmaa myös illalla. Voit käyttää kynttilöitä, lyhtyjä tai valoketjuja.
  • Lisää kukkia ja viherkasveja: Kukat ja viherkasvit tuovat parvekkeelle väriä ja eloa.
  • Luo suojaisaa tilaa: Aurinkovarjo tai markiisi antaa varjoa kuumimpina päivinä.

Löydä unelmiesi kesäkalusteet verkkokaupastamme tai myymälöistämme! Tutustu myös heti varastosta löytyviin puutarhakalusteisiimme, jotka toimitetaan nopeasti lyhyellä toimitusajalla kotiin!

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top