Ylellinen Vantaa-villamatto

Linie Design Vantaa-matto on valmistettu 100 % aidosta villasta ja siinä on puuvillaloimi. Maton pitkä, paksu nukka on leikattu pyöreällä kuviolla, mikä luo lämpimän ja rouhean maalaismaisen ilmeen. Tämä matto houkuttelee koskettamaan ja vetoaa kaikkiin aisteihin. Aito villamatto tuo kotiisi lämpöä ja luonnetta vuosiksi eteenpäin.

Matto on tilattavissa verkkokaupastamme neljässä koossa: 140 x 200 cm, 170 x 240 cm, 200 x 300 cm sekä 250 x 350 cm. Lisäksi myymälöistämme voit tilata maton juuri haluamillasi mitoilla.

Pyöreä Vantaa-matto myydään erikseen täällä.

Villamaton puhdistukseen riittää säännöllinen imurointi sekä tamppaus ja tuuletus tarpeen mukaan. Villamattoon syntyneet tahrat voi poistaa kevyesti kostutetulla liinalla. Suosittelemme kuitenkin välttämään hankausta, jottei matto ala nukkaantua pinnaltaan. Maton voi pesettää ammattimaisessa mattopesulassa.

Tanskalaiset Linie Design -matot suunnitellaan Tanskassa ja kudotaan käsin Intiassa. Linie Designin johtavana ajatuksena on paikallisen, perinteisen käsityötaidon kunnioittaminen sekä työntekijöiden ja paikallisten perheiden oikeuksien ajaminen. Siksi työoloja ja työsopimuksen ehtojen toteutumista valvotaan tarkoin, ja Linie Design osallistuu omalta osaltaan paikallisten lasten koulutuksen edistämiseen ja tukemiseen. Linie Designin osaaminen ja kunnianhimo tiivistyvät saavutetuissa tuloksissa – Linie Design on pohjoismaiden suurin käsinkudottujen mattojen valmistaja.

Koot:
140 x 200 cm, 170 x 240 cm, 200 x 300 cm, 250 x 350 cm.

Materiaalit:
100 % villa, puuvillaloimi.

Väri:
Valkoinen.

Valmistustapa:
Käsin kudottu.

Säännöllinen imurointi ja tuuletus.
Ammattimainen kuivapesu.

Tutustu myös muihin mattoihimme.

Linie Design Vantaa-matto

Linie Design Vantaa-villamatto on ylellisen paksu ja suloisen pehmeä. Huomaathan, että pyöreä Vantaa-matto myydään erikseen täällä.

Matto on tilaustuote. Mattonäytteet ovat esillä kaikissa myymälöissämme.

Lue lisää

516,00 1 296,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 3-6 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Linie Design Vantaa-matto”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *