Mikrokuitumatot

SYYSALE alkoi! Brändialennuksia ja yksittäiskappaleita -10-25 %.
Koskee uusia tilauksia ja normaalihintaisia tuotteita. Ei koske varastoerähintaisia tuotteita. Ale voimassa 4.10.2021 saakka.

Katso kaikki tarjoukset>>>

Kategoriat
Tuoteryhmät
Valmistajat
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Näytetään tulokset (10 kpl)

Mikrokuitumatot ovat käytännöllinen valinta kotiin, sillä mikrokuitu materiaalina on äärimmäisen helppohoitoinen ja kestävä – puhdistukseen riittää, että maton imuroi ja tuulettaa säännöllisesti. Mikrokuitu hylkii vettä ja likaa, joten mikrokuitumatto on oivallinen valinta esimerkiksi allergiseen kotiin. Mikrokuidun hyvä puoli on myös se, että materiaalin saa valmistusvaiheessa muokattua lähes mihin tahansa muotoon, joten mikrokuitumatto voi toisaalta olla upottavan pehmeä ja ylellinen ja toisaalta kiinteän jämäkkä ja tukeva.

Valikoimissamme on mattoja sekä suoraan varastosta että tilaustuotteina hieman pidemmällä toimitusajalla. Kaikki varastotuotteet pikaisella, 3–7 arkipäivän toimitusajalla löytyvät täältä.

Suomalainen VM Carpet on kotimaisten mattojen edelläkävijä, ja VM Carpetin valikoimista löytyy monipuolinen valikoima laadukkaita mikrokuitumattoja. Osa tuotteista VM Carpetin mikrokuitumatoista on merkitty Avainlipulla kotimaisuuden merkiksi, joten ostaja voi olla täysin varma mikrokuitumaton kotimaisuusasteesta.

Mahdollisuudet erilaisten mikrokuitumattojen valmistamisessa ovat lähes rajattomat! Mikrokuitumatto voi olla pehmeä, kova, kiiltävä, mattainen, karvainen, sileä, raikas, harmoninen tai mitä tahansa, mitä mieleen juolahtaa! Mikrokuitumaton paras puoli on kuitenkin se, että se on huoleton valinta kotiin: mikrokuitu hylkii likaa ja vettä, joten roskat ja pikkulika on helppo puhdistaa matosta etenkin, jos toimii ripeästi. Mikäli mattoon syntyy pinttymiä ja sitkeitä tahroja, suosittelemme käyttämään maton ammattimaisessa kuivapesussa vaurioiden ehkäisemiseksi. Maton pintaa ei saa koskaan hangata, jotta se ei pääse nukkautumaan.

Verkkokaupassamme on esillä mikrokuitumattoja laatubrändeiltä. Valikoimissa on VM Carpetin mattojen ohella muun muassa ruotsalaisen Furninovan koko mallisto samoin kuin valikoitu joukko Laleen ihastuttavan upottavan pehmeitä mikrokuitumattoja. Tutustu valikoimaan ja tilaa omasi!

Mikäli et löytänyt verkkokaupastamme sitä mitä etsit, suosittelemme pistäytymään myymälöissämme. Myymälöissä on esillä laaja valikoima mattoja eri valmistajilta, ja kaikista matoista on nähtävillä mallipalat. Myös mittatilausmatot ovat tilattavissa myymälöistämme. Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Helsingin, Espoon ja Oulun myymälöihimme!

Takaisin ylös