Rouhea Logmar-matto

Linie Designin kaunis Logmar-matto on käsinkudottua, 100 % villaa. Maton pinta on kauniin rakenteinen, mikä luo maton sävymaailmoihin syvyyttä. Maton langat pilkistävät kuteiden läpi tuoden maton tyyliin monipuolista ilmettä.

Matto on saatavilla kolmessa koossa joko 140 x 200 cm, 170 x 240 cm sekä 200 x 300 cm -mittaisena. Värivaihtoehtoja on niin ikään kolme; valkoinen, vihreä ja harmaa.

Villamaton puhdistukseen riittää säännöllinen imurointi sekä tamppaus ja tuuletus tarpeen mukaan. Villamattoon syntyneet tahrat voi poistaa kevyesti kostutetulla liinalla. Suosittelemme kuitenkin välttämään hankausta, jottei matto ala nukkaantua pinnaltaan. Maton voi pesettää ammattimaisessa mattopesulassa.

Tanskalaiset Linie Design -matot suunnitellaan Tanskassa ja kudotaan käsin Intiassa. Linie Designin johtavana ajatuksena on paikallisen, perinteisen käsityötaidon kunnioittaminen sekä työntekijöiden ja paikallisten perheiden oikeuksien ajaminen. Siksi työoloja ja työsopimuksen ehtojen toteutumista valvotaan tarkoin, ja Linie Design osallistuu omalta osaltaan paikallisten lasten koulutuksen edistämiseen ja tukemiseen. Linie Designin osaaminen ja kunnianhimo tiivistyvät saavutetuissa tuloksissa – Linie Design on pohjoismaiden suurin käsinkudottujen mattojen valmistaja.

Koot:
140 x 200 cm, 170 x 240 cm, 200 x 300 cm.

Materiaali:
100 % villa.

Värit:
Vihreä, valkoinen, harmaa.

Valmistustapa:
Käsin kudottu.

Säännöllinen imurointi ja tuuletus.
Ammattimainen kuivapesu.

Tutustu myös muihin mattoihimme.

Linie Design Logmar-matto

Linie Designin kauniin pehmeä Logmar-matto on 100 % käsinkudottua villaa. Matto on saatavilla kolmessa koossa ja värissä joko vihreänä, valkoisena tai harmaana.

Tämä matto on tilaustuote. Mattonäytteet ovat esillä kaikissa myymälöissämme.

Lue lisää

372,00 789,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 3-6 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Linie Design Logmar-matto”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *